“Ποδαρικό” του “Costa Luminosa” στο Ηράκλειο

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

IMG_3305 IMG_3276Ποδαρικό στη κρουαζιέρα για το λιμάνι του Ηρακλείου έκανε στις 2-1-2016 το υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο “Costa Luminosa”, με 2.786 επιβάτες και 864 άτομα πλήρωμα.
Το ”φωτεινό” διαμάντι της εταιρείας Costa Cruises προσέγγισε για πρώτη φορά το Ηράκλειο το πρωί του Σαββάτου και παρέμεινε στο λιμένα έως τις 18.00μ.μ.
Οι επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου έτυχαν θερμής υποδοχής από τη νέα διοίκηση του λιμένα, που περιελάμβανε Μινωικά δρώμενα, κρητικό χορευτικό συγκρότημα, παραδοσιακά γλυκίσματα και ποτά.
Επίσης, διανεμήθηκε χρήσιμο φυλλάδιο με πληροφορίες για την επίσκεψή τους στα αξιοθέατα και στην πόλη μας, τα οποία επισκέφθηκαν αψηφώντας το τσουχτερό κρύο.
Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Απόλλων Φιλιππής, συνοδευόμενος από τον Διευθυντή Λιμενικών Υπηρεσιών Ευάγγελο Τσαμπουράκη και το μέλος ΔΣ Γεωργία Στεφανάκη, πραγματοποίησαν εθιμοτυπική επίσκεψη στο κρουαζιερόπλοιο Costa Luminosa για την ανταλλαγή ευχών και συμβολικών δώρων.
Με την ευκαιρία της επίσκεψης συζητήθηκαν προτάσεις και θέματα που αφορούν στη κρουαζιέρα με τον Ιταλό πλοίαρχο του Costa Luminosa, κ. Nicolantonio Palombella, ο οποίος συνεχάρη τον Οργανισμό εκφράζοντας την ικανοποίησή του για τις άψογες και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που προσέφερε ο Λιμένας Ηρακλείου στο κρουαζιερόπλοιο κατά τη πρώτη άφιξή του.
Στις προθέσεις της νέας διοίκησης είναι να συνεχιστεί η προσπάθεια προκειμένου να καταστήσουμε το Ηράκλειο ελκυστικό προορισμό για την κρουαζιέρα, σε συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς με στόχο να γίνει περισσότερο ανταποδοτικό στην τοπική κοινωνία.

Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *