Ποιοί προορισμοί έλαβαν από το WTTC, τα πρώτα σήματα Safe Protocols, παγκοσμίως

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΦΟΡΕΙΣ

Προορισμοί στην Τουρκία, τη Βουλγαρία, την Τζαμάικα, τον Μαυρίκιο, τον Καναδά, την Πορτογαλία, τη Σ. Αραβία και το Μεξικό, ανήκουν στους πρώτους οι οποίοι έλαβαν τη σφραγίδα του WTTC για τα υγειονομικά πρωτόκολλα Safe Travels.

H Πρόεδρος και CEO του WTTC, Gloria Guevara, αναφέρει:

“Ο αριθμός των παγκόσμιων προορισμών που υιοθετεί τα πρωτόκολλα ασφαλείας μας αυξάνεται ραγδαία, γεγονός το οποίο μας ευχαριστεί και δείχνει τη σημασία και την επιτυχία της σφραγίδας Safe Travel.

Η σφραγίδα αυτή είναι σημαντική για την ανάκτηση της εμπιστοσύνης στα Ταξίδια και τον Τουρισμό, και μέσω αυτών οι ταξιδιώτες μπορούν να είναι σίγουροι για την εφαρμογή των κατάλληλων μέτρων.

Καθώς τα πρωτόκολλα ασφαλείας και υγιεινής, τα οποία επηρεάζουν τα ξενοδοχεία, τα εστιατόρια, τα αεροδρόμια, τις εταιρίες κρουαζιέρων, τους tour operators, το λιανικό εμπόριο και τις μετακινήσεις, εφαρμόζονται, η λίστα των προορισμών που αναγνωρίζει τη νέα σφραγίδα αυξάνεται.

Ευχαριστούμε τα κράτη αυτά, τα οποία κάνουν σημαντικά βήματα για την ανάκαμψη του κλάδου και ανυπομονούμε να υποδεχθούμε και άλλους προορισμούς στις ερχόμενες εβδομάδες και μήνες καθώς η ζήτηση για ταξίδια θα συνεχίζει να επιστρέφει”.

Ο Τούρκος Υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, Mehmet Nuri Ersoy, αναφέρεται στην αντιμετώπιση του Κορωνοϊού και την εφαρμογή πρωτοκόλλων με στόχο τον ασφαλή τουρισμό μέσω ενός προγράμματος πιστοποίησης των επιχειρήσεων του κλάδου.

Η Υπουργός Τουρισμού της Βουλγαρίας, Nikolina Angelkova, επισημαίνει την ιδιαίτερη σημασία του Τουρισμού και την αποδοχή των πρωτοκόλλων Safe Travels με στόχο την ανάκτηση της εμπιστοσύνης των ταξιδιωτών. Η κρίση του Κορωνοϊού στη Βουλγαρία αποδεικνύει ότι μόνο μία συντονισμένη προσέγγιση μεταξύ της κυβέρνησης, των επιχειρήσεων και των πολιτών μπορεί να οδηγήσει στα επιθυμητά αποτελέσματα.

Η Σύμβουλος Τουρισμού του Δημαρχείου της Μαδρίτης, Almudena Maíllo, τονίζει την αφοσίωση της ισπανικής πρωτεύουσας στην υγεία και την ασφάλεια των επισκεπτών. Επίσης, αναφέρεται στην ανάγκη της εφαρμογής πρωτοκόλλων στον κλάδο για την επιστροφή των τουριστών. Τα πρωτόκολλα Safe Travels του WTTC ανταποκρίνονται στην ανάγκη αυτή με ξεκάθαρες οδηγίες ασφαλείας και υγιεινής. Επιπλέον, μέσω της νέας αυτής σφραγίδας οι επιχειρήσεις διαβεβαιώνουν τους πελάτες τους για τη σωστή εφαρμογή των πρωτοκόλλων.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *