Φωτό: Pexels

Η ποιότητα, σημείο αναφοράς για τα ξενοδοχεία το 2022

ΜΕΛΕΤΕΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Με τον τουρισμό να έχει εισέλθει σε φάση ανάκαμψης, τα έσοδα βρίσκονται στο επίκεντρο για τα ξενοδοχεία. Ωστόσο, εάν δεν δοθεί η ίδια προτεραιότητα στην ποιότητα, οι συνέπειες για τα ξενοδοχεία θα μπορούσαν να είναι σοβαρές, προειδοποιούν οι ειδικοί. Άλλωστε, η ποιότητα των ξενοδοχείων έχει για τον πελάτη την ίδια βαρύνουσα σημασία με την τιμή και αντανακλάται στην αξία της συνολικής εμπειρίας.

Σύμφωνα με την εταιρία TrustYou, η οποία καταγράφει καθημερινά το 90% των κριτικών επισκεπτών παγκοσμίως, με τη δυνατότητα να ανιχνεύει έως και 7 εκατ. συναισθήματα επισκεπτών στο ίδιο χρονικό πλαίσιο, η ανάλυση αυτών των δεδομένων επιτρέπει τη μέτρηση του αντίκτυπου που έχει, για παράδειγμα, η καθαριότητα, στη μέση βαθμολογία απόδοσης του ξενοδοχείου. Με αυτόν τον τρόπο, τα ξενοδοχεία μπορούν εύκολα να εντοπίσουν τους τομείς στους οποίους πρέπει να αυξηθούν τα πρότυπα ποιότητας, προκειμένου να βελτιωθεί η συνολική βαθμολογία ποιότητας και η φήμη του ξενοδοχείου.

Η ποιότητα, σε συνδυασμό με την τιμή, μπορεί να υποστηρίξει αποτελεσματικά τα ξενοδοχεία στη λήψη σημαντικών επιχειρηματικών αποφάσεων. Για παράδειγμα, εάν η συνολική φήμη ενός ξενοδοχείου είναι εξαιρετική, αυτό μπορεί να συμβάλλει στην αύξηση της τιμής, σε σύγκριση με έναν ανταγωνιστή που μπορεί να έχει χαμηλότερη βαθμολογία.

Ο συνδυασμός αυτού του είδους της αναφοράς ποιότητας και του συγκριτικού δείκτη με τα αναλυτικά στοιχεία τιμολόγησης ξενοδοχείων είναι ένας ισχυρός συνδυασμός που δεν πρέπει να υποτιμηθεί. Στις μέρες μας οι επισκέπτες είναι πιο πιθανό να επιλέξουν ένα ξενοδοχείο με ελαφρώς υψηλότερη βαθμολογία, παρά ένα ξενοδοχείο που προσφέρει ελαφρώς χαμηλότερη τιμή. Άρα, η διαχείριση τιμών και εσόδων μπορεί να αποτελεί το θεμέλιο για κάθε επιχείρηση, αλλά δεν αρκεί πλέον για να επαναφέρει τους επισκέπτες.

H TrustYou είναι η μεγαλύτερη πλατφόρμα σχολίων επισκεπτών στον κόσμο, η οποία αποτελείται από μία ομάδα με 170+ ειδικών στα σχόλια. Η εταιρία, λειτουργεί από 5 γραφεία στις ΗΠΑ, την Ευρώπη και την Ασία.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *