Πολλαπλές διακρίσεις για το «Σπίτι Ανοιχτό» της Praktiker Hellas

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

-Το Πρόγραμμα Συμπερίληψης & Προσβασιμότητας της Praktiker ξεχωρίζει για το θετικό κοινωνικό του αποτύπωμα με πολλαπλές διακρίσεις.

Η Praktiker Hellas, το No. 1 ελληνικό δίκτυο καταστημάτων Home Improvement & DIY, απέσπασε τρεις διακρίσεις για το Πρόγραμμα Συμπερίληψης και Προσβασιμότητας – «Σπίτι Ανοιχτό», στα Diversity & Inclusion Awards, καθώς και στα Hellenic Responsible Business Awards.

Συγκεκριμένα, στα Diversity & Inclusion Awards στην τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 18.07.2023 στον πολυχώρο εκδηλώσεων, House124, η Praktiker βραβεύτηκε για το Πρόγραμμα Συμπερίληψης και Προσβασιμότητας – «Σπίτι Ανοιχτό» με Gold και Silver Award, στις κατηγορίες CSR και Retail αντίστοιχα.

Επιπλέον, η εταιρεία βραβεύτηκε σε άλλη μια μεγάλη διοργάνωση, τα Hellenic Responsible Business Awards 2023, με την τελετή να λαμβάνει χώρα στις 12 Ιουλίου, στο Μουσείο Οίνου – Markou Wine Museum. Το «Σπίτι Ανοιχτό» απέσπασε το Silver Award στην κατηγορία Διαφορετικότητα, Ένταξη, Ίσες Ευκαιρίες.

Οι διακρίσεις αυτές αποτελούν σημαντική αναγνώριση του Προγράμματος «Σπίτι Ανοιχτό» και του έως σήμερα έργου του. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει δομικές αλλαγές σε όλα τα καταστήματα της εταιρίας, όπως και στο site και το τηλεφωνικό της κέντρο, συμπεριληπτικές προϊοντικές σειρές και εξατομικευμένες υπηρεσίες για ΑμεΑ, εμποδιζόμενα άτομα και άτομα τρίτης ηλικίας. Ήδη το 50 % των καταστημάτων της Praktiker έχει ανακαινιστεί κατάλληλα, ενώ το 100% των εργαζομένων της εταιρείας έχει λάβει εξειδικευμένη εκπαίδευση για ισότιμη εξυπηρέτηση σε συνεργασία με την ΑΜΚΕ “Με Άλλα Μάτια”.

Όπως τόνισε η κα Μάριαμ Σάντρι, Marketing Director της Praktiker Hellas, η οποία παρέλαβε το Gold βραβείο για το «Σπίτι Ανοιχτό» στην τελετή απονομής των Diversity and Inclusion Awards “Η Praktiker οραματίζεται ένα μέλλον βιώσιμο και λειτουργικό για όλους, χωρίς αποκλεισμούς και διακρίσεις. Με αυτή τη φιλοσοφία να διέπει την επιχειρηματική δραστηριότητα, η Praktiker καλεί όλους να “ξεκλειδώσουν” τις δυνατότητες τους και φιλοδοξεί να συμπαρασύρει όσους περισσότερους μπορεί προς μια πιο συμπεριληπτική και προσβάσιμη καθημερινότητα”.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *