Πολωνοί δημοσιογράφοι στην Κω

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΦΟΡΕΙΣ

Με σκοπό την στήριξη του τουρισμού του νησιού της Κω και στο πλαίσιο των δράσεων που έχουν προγραμματιστεί για την αναστροφή του αρνητικού κλίματος στις αγορές του εξωτερικού, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου θα φιλοξενήσει στην Κω 10 δημοσιογράφους και 160 ταξιδιωτικούς πράκτορες από την Πολωνία, στο διάστημα από 24 έως 30 Απριλίου 2016.

Η Μαριέττα Παπαβασιλείου / ksd photo
Η Μαριέττα Παπαβασιλείου / ksd photo

Η φιλοξενία των εκπροσώπων των πολωνικών ΜΜΕ και των τουριστικών πρακτόρων, εντάσσεται στο γενικό πλάνο δράσεων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, με στόχο την ενίσχυση του τουριστικού ρεύματος  και την αποκατάσταση της εικόνας της Κω, ως έναν από τους δημοφιλέστερους τουριστικούς προορισμούς, μετά το πλήγμα που δέχθηκε λόγω της αρνητικής δημοσιότητας, απόρροια της προσφυγικής κρίσης.

Θα ακολουθήσουν ανάλογες δράσεις από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, σε στοχευμένες τουριστικές αγορές, όπου διαπιστώνεται υστέρηση κρατήσεων για την Κω.

Με δεδομένο τον ενδιαφέρον για τουρισμό της Κω, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, έγκαιρα και σε πρώτη προτεραιότητα σχεδίασε ένα ειδικό πρόγραμμα δράσεων ενίσχυσης της τουριστικής φήμης του νησιού. Σημειώνεται ότι λόγω των ειδικών συνθηκών που διαμορφώθηκαν τον τελευταίο χρόνο, η Κως είναι το πρώτο νησί της Περιφέρειας από όπου ξεκινά η εφαρμογή του τριετούς στρατηγικού πλάνου για τον τουρισμό. Ήδη η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου έχει παραδώσει στον Δήμο της Κω το εξειδικευμένο Marketing Plan του τουριστικού προϊόντος του νησιού, προκειμένου να τεθεί άμεσα σε εφαρμογή η καμπάνια “Kos made of summer”.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *