Πορτοκαλί B777 από την KLM

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ

Η KLM Royal Dutch Airlines παρουσίασε το μοναδικό πορτοκαλί της Boeing 777-300, στο οποίο το γνωστό μπλε της εταιρίας συνδυάζεται με το πορτοκαλί.
Στο σημείο όπου ενώνονται τα δύο χρώματα υπάρχουν στοιχεία της Ολλανδικής σημαίας.
Ο συνδυασμός αυτός δίνει έμφαση στις ολλανδικές ρίζες της KLM και την περηφάνεια για τα εθνικά χρώματα της Ολλανδίας.

Η πρώτη «γνωριμία» με το ξεχωριστό αυτό αεροσκάφος έγινε μέσα από τα social media της KLM, την Ημέρα του Βασιλιά το 2015. Οι followers της εταιρίας, με την ανάρτηση της φωτογραφίας του πορτοκαλί αεροσκάφους ρωτήθηκαν «Μήπως πρέπει να γίνουμε πορτοκαλί την επόμενη χρονιά, την Ημέρα του Βασιλιά; #OrangeExperience».  Έπειτα από 30.000 likes και 2.500 θετικές απαντήσεις, η KLM παρουσίασε το μοναδικό της πορτοκαλί αεροσκάφος!

Η KLM πρόκειται να χρησιμοποιήσει το πορτοκαλί Boeing 777 για τις προγραμματισμένες πτήσεις εντός του δικτύου της και, όποτε είναι δυνατόν, σε περιστάσεις που προσφέρουν ευκαιρίες για την προώθηση της χώρας. Το αεροσκάφος θα κάνει το ντεμπούτο του αυτό το καλοκαίρι και θα πραγματοποιεί το δρομολόγιο Ρίο ντε Τζανέιρο-Άμστερνταμ κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων. Στις 22 Αυγούστου, η KLM θα χρησιμοποιήσει το πορτοκαλί Boeing της για να κάνει την «Medal Flight»  που θα φέρει του Ολλανδούς ολυμπιονίκες πίσω στη χώρα τους.

335 λίτρα χρώματος χρησιμοποιήθηκαν για να γίνει πορτοκαλί το αεροσκάφος.  Εφαρμόζοντας το χρώμα σε πολλαπλά, λεπτά στρώματα, απαιτεί λιγότερο χρώμα και τα βιώσιμα υλικά που χρησιμοποιούνται μπορούν εύκολα να ξεπλυθούν. Τα χρώματα της ολλανδικής σημαίας συνδυάστηκαν στην μετάβαση από το πορτοκαλί στο μπλε, δίνοντας μια ολοκληρωμένη εικόνα της ολλανδικής προέλευσης του αεροσκάφους. Χρειάστηκε μια ομάδα 35 συνολικά ανθρώπων να δουλεύει για τέσσερις ημέρες τη νέα εμφάνιση του αεροσκάφους.

To συγκεκριμένο Boeing 777-300 έχει ένα εντελώς ανανεωμένο εσωτερικό, με πλήρως ανακλινόμενα καθίσματα στην Business Class και περισσότερο χώρο για τα πόδια στην Οικονομική Θέση, εξασφαλίζοντας μεγαλύτερη άνεση για τους επιβάτες. Επιπλέον, το σύστημα ψυχαγωγίας εν πτήσει έχει ανανεωθεί πλήρως και προσφέρεται σε όλη την καμπίνα του αεροπλάνου. Μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους, η KLM θα έχει αντικαταστήσει το εσωτερικό της καμπίνας σε τουλάχιστον 80% του συνόλου των αεροσκαφών της.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *