Πώς μπορεί ένα επαγγελματικό πλυντήριο και στεγνωτήριο να διευκολύνει τη ζωή σας;

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ

Το πλύσιμο και το στέγνωμα των ρούχων δεν αποτελούσε ποτέ την αγαπημένη μας ασχολία και δεν θα γίνει ποτέ. Όμως, στην γκάμα της MieleProfessional θα βρούμε μοντέλα έξυπνα, γρήγορα και πανίσχυρα, που προορίζονται για καθημερινή χρήση από νοικοκυριά με μεγάλες απαιτήσεις έως και μικρές ή μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες. Η MieleProfessional προσφέρει μια σειρά επιλογών από συσκευές πλύσης 7kg-32kg, που θα μπουν στην πρώτη θέση της wish list μας, είτε πρόκειται για το σπίτι μας, είτε για την επιχείρησή μας.

  • Δημιουργούν για εσάς 3 φορές περισσότερο “ελεύθερο χρόνο”

Ο ελεύθερος χρόνος μας είναι λίγος και πολύτιμος. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο η τεχνολογία, τα τελευταία χρόνια, στοχεύει να κάνει την καθημερινότητά μας πιο εύκολη, δημιουργώντας συσκευές που μας επιτρέπουν στην κυριολεξία να απολαμβάνουμε περισσότερο τη ζωή μας: να ασχοληθούμε περισσότερο με τα παιδιά μας, τους φίλους μας, τον εαυτό μας και γενικά με δραστηριότητες που μας κάνουν πιο ευτυχισμένους.

Room service attendant holding stack of towels, portrait

Είναι γεγονός ότι ένα οικιακό πλυντήριο ρούχων χρειάζεται περίπου 2 ώρες για να πλύνει 7-8kg ρούχων στο Πρόγραμμα Βαμβακερά 600. Το πλυντήριο SmartBiz της Miele το κάνει σε 79’ (34% πιο γρήγορα), ενώ τα πλυντήρια της σειράς Μικροί Γίγαντες της Miele χρειάζονται μόνο 49’ με παροχή ζεστού νερού και τριφασικό ρεύμα, δηλαδή θα μπορούσατε να εξοικονομήσετε τουλάχιστον 59% χρόνο στο πλύσιμο. Αν προσθέσουμε στην εξίσωση και το στέγνωμα, τότε μπορούμε να δούμε καθαρά ολόκληρη την εικόνα: ένα οικιακό στεγνωτήριο με συμπύκνωση υδρατμών για να στεγνώσει αυτό το φορτίο θα χρειαστεί περίπου 130’, ενώ ο Μικρός Γίγαντας της Miele μόλις 37’. Παρόμοιους χρόνους παρουσιάζουν και τα μοντέλα στεγνωτηρίων με αντλία θερμότητας. Κάνοντας εν συντομία τις πράξεις αντιλαμβανόμαστε ότι τα πιο απλά επαγγελματικά πλυντήρια και στεγνωτήρια της Miele, κατάλληλα και για νοικοκυριά με μεγάλες απαιτήσεις, μπορούν να είναι συνολικά 3 φορές πιο γρήγορα από μια οικιακή συσκευή!

  • Αποδίδουν 11 φορές περισσότερο – Αντέχουν για μια ζωή – Επενδύετε και ησυχάζετε

Τα οικιακά πλυντήρια και στεγνωτήρια έχουν σχεδιαστεί για 1 έως το πολύ 5 κύκλους την εβδομάδα, ενώ για τους Μικρούς Γίγαντες της Miele καθώς και τις μεγαλύτερες επαγγελματικές συσκευές δεν υπάρχει όριο χρήσης. Αν υποθέσουμε ότι ένα οικιακό πλυντήριο ρούχων 7kg πλένει το πολύ μια φορά την ημέρα, το SmartBiz της Miele διεκπεραιώνει 21 kg/ημέρα, ενώ ο Μικρός Γίγαντας που έχει το μέγεθος μίας οικιακής συσκευής έως 80kg/ημέρα!

Πώς το καταφέρνουν αυτό; Οι επαγγελματικές συσκευές έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να αντέχουν περισσότερο, αφού υφίστανται μεγαλύτερη χρήση. Πρακτικά αυτό σημαίνει εξαρτήματα κορυφαίας ποιότητας και όταν μιλάμε για τη MieleProfessional αποκλειστικά υλικά άριστης ποιότητας, όπως ανοξείδωτο χάλυβα και χυτοσίδηρο και άλλα χαρακτηριστικά, που καθιστούν τις συσκευές “αθάνατες”, όπως επαγγελματικοί κινητήρες, ανοξείδωτος κυψελωτός κάδος, 3D αισθητήρας παράκεντρου φορτίου, αυτόματο σύστημα ελέγχου φορτίου, AirRecyclingFlex σύστημα στεγνώματος, καθώς και μια ατελείωτη σειρά από τεστ στα Γερμανικά εργοστάσια, που έρχονται να επισφραγίσουν ότι οι MieleProfessional συσκευές σας θα σας συντροφεύουν για πολλά, μα πάρα πολλά χρόνια –τουλάχιστον 30.000 ώρες λειτουργίας (2.500 οι συμβατικές οικιακές)!

  • Προσφέρουν απαράμιλλη καθαριότητα και υγιεινή κατά ιών και βακτηρίων

Η ποιότητα του πλυσίματος και στεγνώματος στις επαγγελματικές συσκευές Miele είναι ασύγκριτη. Αστραφτερά λευκά σεντόνια και απαλές πετσέτες, σαν αυτά που βλέπουμε στις διαφημίσεις και στα οποία φανταζόμαστε ότι “γλιστράμε”, μόνο που στην περίπτωσή μας, είναι πραγματικότητα.

Επιπλέον, με την πανδημία του Covid-19, το θέμα της υγιεινής έχει μετακινηθεί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των επαγγελματιών, αλλά και του ευρύτερου πληθυσμού.

Έτσι, στις επαγγελματικές συσκευές της MieleProfessional, πέρα από μία μεγάλη πληθώρα προγραμμάτων, θα βρούμε και τα ειδικά προγράμματα απολύμανσης, που συμμορφώνονται με το Ινστιτούτο RKI και μας κάνουν να αισθανόμαστε απόλυτη ασφάλεια και ξεγνοιασιά.

  • Χαρακτηρίζονται από χαμηλές καταναλώσεις ρεύματος και νερού

Η MieleProfessional θα αποτελέσει την ιδανική επιλογή για εσάς αν η οικονομική λειτουργία είναι το βασικό σας ζητούμενο, καθώς έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια να μειώσει στο ελάχιστο τις καταναλώσεις νερού και ρεύματος, σε όλη την γκάμα των συσκευών της, από τους Μικρούς Γίγαντες (28% και 22% λιγότερη ενέργεια και νερό αντίστοιχα) έως τις μεγαλύτερες συσκευές, όπως η σειρά PerformancePlus της Νέας Γενιάς Benchmark που προσφέρει 30% εξοικονόμηση ενέργειας και 20% εξοικονόμηση νερού.

Παράλληλα, οι υψηλότερες στροφές στυψίματος παγκοσμίως (g factor 704), που ελαχιστοποιούν το υπόλοιπο υγρασίας (43%) προσφέρουν μοναδικά οικονομικό στέγνωμα.

Για τον επαγγελματία, η in-house φροντίδα του ιματισμού με συσκευές Miele Professional, μπορεί να αγγίξει έως και 40% εξοικονόμηση, σε σχέση με την εξωτερική πλύση.

  • Έχουν γίνει πιο προσιτές οικονομικά από ποτέ

Η MieleProfessional προσφέρει μια σειρά επιλογών συσκευών, από μικρά φορτία 7kg για νοικοκυριά με μεγάλες απαιτήσεις και μικρές ξενοδοχειακές μονάδες, έως και 32kg για μεγάλα ξενοδοχεία.

Κάτω από τις δύσκολες συνθήκες που αντιμετωπίζει ο τουρισμός με τη συνέχεια της πανδημίας του COVID-19, σε μια προσπάθεια στήριξης της αγοράς, η Miele παρατείνει την προωθητική της ενέργεια #TheMieleWay, όπου προσφέρει όφελος έως 2.800 € σε συσκευές φροντίδας ιματισμού έως τέλος του έτους 2021!
Για περισσότερα εδώ

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *