poseidon_loutraki

Προχωρημένες συζητήσεις ZEUS International – POSEIDON Resort στο Λουτράκι

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Σε προχωρημένες συζητήσεις βρίσκονται η ZEUS International που έκανε δυναμική είσοδο στην ελληνική ξενοδοχειακή αγορά με το Wyndham Grand στην Πλατεία Καραϊσκάκη, με την οικογένεια Αργυρού, ιδιοκτήτρια του γνωστού ξενοδοχείου POSEIDON Resort στο Λουτράκι.

Το αντικείμενο των συζητήσεων αφορά στην ανάληψη της διαχείρισης του γνωστού ξενοδοχείου από την ZEUS International.

siganosΣύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, το ξενοδοχείο, χτισμένο με σεβασμό στην Ελληνική αρχιτεκτονική δίπλα στη θάλασσα και έχει διατηρήσει τη μοναδικότητα της φύσης που προσφέρει απλόχερα η περιοχή, προσφέρει 320 πολυτελή δωμάτια, που χωρίζονται σε δωμάτια κεντρικού κτιρίου, superior bungalows, Villas και Suites, υψηλές γαστριμαργικές επιλογές σε 5 εστιατόρια, ένα μοντέρνο συνεδριακό κέντρο για 450 άτομα καθώς και αθλητικές εγκαταστάσεις, το Armonia Wellness Spa και προγράμματα απασχόλησης παιδιών.
Στα σχέδια της ZEUS είναι η επέκταση των βιλλών, οι οποίες μαζί με τις υφιστάμενες που είναι 56, θα τεθούν υπό το brand Wyndham, εντασσόμενες σε VIP διαμονή,  ενώ το υπόλοιπο ξενοδοχείο κατά πάσα πιθανότητα θα βγει στην αγορά με το brand Ramada.

poseidonΩς γνωστό το ξενοδοχείο Poseidon Resort βρίσκεται 2 χλμ μετά τη λουτρόπολη του Λουτρακίου, μόλις μία ώρα απόσταση από την Αθήνα και το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Πολλά φημισμένα Ελληνικά μνημεία και αξιοθέατα όπως η Επίδαυρος, οι Μυκήνες, το Ναύπλιο, η Αρχαία Κόρινθος, η Λίμνη Βουλιαγμένης βρίσκονται πολύ κοντά σε αυτό.

H Zeus International, μία ελληνική εταιρία που προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες σε ιδρύματα και οργανισμούς, καθώς και υπηρεσίες ανάπτυξης και management σε ξενοδοχεία, όντας ήδη υπεύθυνη για τη λειτουργία ξενοδοχείων στην Ανατολική Ευρώπη. Το Wyndham Grand Athens αποτέλεσε την αφετηρία δράσης και δυναμικής παρουσίας της και εντός Ελλάδας.
H μακροχρόνια εμπειρία της διοίκησης της Zeus International στην ανάπτυξη και διαχείριση αντίστοιχων ξενοδοχειακών έργων τα τελευταία 15 χρόνια, τα οποία ξεπερνούν τα 300 εκατομμύρια ευρώ συνολικά, εξασφαλίζει τόσο την αρτιότητα του κατασκευαστικού αποτελέσματος όσο και την επιτυχή λειτουργία του.
Ποια είναι η ZEUS INTERNATIONAL
Η εταιρία διαθέτει μία έμπειρη ομάδα εξειδικευμένων στελεχών, τεχνικών και συμβούλων με πολυετή εμπειρία στην τεχνικο-οικονομική ανάπτυξη έργων στον τουριστικό τομέα, ενώ παράλληλα έχει εδραιωθεί ως μία από τις ηγέτιδες εταιρείες σχεδιασμού, εφαρμογής και παροχής υψηλής ποιότητας υπηρεσιών διαχείρισης ξενοδοχειακών επιχειρήσεων καθώς και συμβουλευτικών υπηρεσιών.
Δημιουργώντας ευκαιρίες και ξεπερνώντας τις προκλήσεις τόσο για ιδιοκτήτες επιχειρήσεων και ξενοδοχείων όσο και για επενδυτές, ιδρύματα και οργανισμούς η ZEUS INTERNATIONAL με δυναμική παρουσία και δράση στην Ελλάδα, Βουλγαρία, Ρουμανία και Κύπρο, αποτελεί αξιόπιστη επιλογή.
Παρέχοντας στρατηγικές επιχειρησιακής αναδιοργάνωσης ακόμα και των πιο σύνθετων Ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, μέσω της λήψης των σωστών αποφάσεων και συγκεκριμένου προγραμματισμού υλοποίησης αυτών, επιτυγχάνεται η επίτευξη πολυεπίπεδων στόχων ικανοποιώντας τις υψηλότερες απαιτήσεις.
HOTEL MANAGEMENT

Η εξειδικευμένη ομάδα της ZEUS INTERNATIONAL αναλαμβάνει τη λειτουργία και τη διαχείριση ξενοδοχειακών μονάδων θέτοντας το όραμα και τους στόχους που είναι κατάλληλοι για την κάθε επιχείρηση συμβαδίζοντας με τις προσδοκίες του κάθε ιδιοκτήτη. Έπειτα από την έρευνα των αναγκών, τη μελέτη των οικονομικών στοιχείων και την αξιολόγηση των δυνατοτήτων της επιχείρησης, διαμορφώνεται ένα άμεσα εφαρμόσιμο Επιχειρηματικό σχέδιο και μία εξιδεικευμένη στρατηγική για δράσεις σε όλα τα σημαντικά τμήματα λειτουργίας μίας ξενοδοχειακής μονάδας: Πωλήσεις, Marketing, Τρόφιμα & Ποτά, Τμήμα Ανθρωπίνων Πόρων και Οικονομική διαχείριση. Η επιτυχία της ZEUS INTERNATIONAL είναι μετρήσιμη με αποτελέσματα στους εξής τομείς: πρόσληψη έμπειρου και καταρτισμένου προσωπικού και ηγετικών στελεχών κατανόηση των αναγκών των πελατών και την υψηλή ικανοποίησή τους σωστή διαχείριση κόστους επίτευξη κερδοφορίας που αυξάνει την εμπορική αξία της επιχείρησης

HOTEL DEVELOPMENT

Το αρχιτεκτονικό και κατασκευαστικό τμήμα της ZEUS INTERNATIONAL έχει συμμετάσχει με απόλυτη επιτυχία στη μελέτη, ανακατασκευή, ανακαίνιση και διακόσμηση ξενοδοχειακών μονάδων με ύψος επένδυσης άνω των 300 εκατομμυρίων κατά τη διάρκεια των τελευταίων 15 ετών στα Βαλκάνια, στην Κύπρο και στην Τουρκία. Έχοντας αποκτήσει την απαραίτητη τεχνογνωσία μετά από συνεργασία με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές, ιδιοκτήτες ξενοδοχείων, επενδυτές και άλλα φυσικά ή/νομικά πρόσωπα σε μια ευρεία γεωγραφική περιοχή, η ZEUS INTERNATIONAL είναι πολύ περήφανη για τη νέα της συνεργασία με την Wyndham, μία από τις μεγαλύτερες ξενοδοχειακές αλυσίδες στον κόσμο. H ανάληψη της πλήρους ανακαίνισης και της διαχείρισης λειτουργίας του Wyndham Grand Athens, του πρώτου ξενοδοχείου της διεθνούς αλυσίδας που ανοίγει στην Ελλάδα στα υψηλότερα πρότυπα λειτουργίας, αποτελεί την αφετηρία δράσης και δυναμικής παρουσίας της ZEUS INTERNATIONAL και εντός Ελλάδας.

CONSULTING

Η ZEUS INTERNATIONAL διαθέτει την απαραίτητη τεχνογνωσία για τη λήψη στρατηγικών αποφάσεων και την μεθοδική υλοποίησή τους προσφέροντας συμβουλευτικές υπηρεσίες σε ιδιοκτήτες, επενδυτές, Τράπεζες και οργανισμούς. Πρωταρχικός στόχος μας είναι να προτείνουμε προσαρμοσμένες υπηρεσίες στις εξατομικευμένες ανάγκες του κάθε πελάτη παρακολουθώντας παράλληλα την αποτελεσματική εφαρμογή τους. Η ZEUS INTERNATIONAL μπορεί να ενεργεί και ως σύμβουλος διαχείρισης του έργου ή και ως εκπρόσωπος της ιδιοκτησίας ικανοποιώντας εξειδικευμένες ανάγκες σε θέµατα ανάπτυξης, εκσυγχρονισµού και αναδιοργάνωσης από το αρχικό στάδιο μέχρι την έναρξη λειτουργίας της επιχείρησης.
Ενδεικτικές υπηρεσίες:

  • Εκπόνηση βέλτιστης λύσης Επιχειρηματικό πλάνου
  • Αποτίμηση του Έργου
  • Μελέτη βιωσιμότητας ενός project
  • Αξιολόγηση και επιτήρηση λειτουργικών διαδικασιών και προσωπικού
  • Έλεγχοι και συστάσεις σε θέματα πωλήσεων και marketing
  • Σχεδιασμός κεφαλαιακής βελτίωσης και προϋπολογισμός
  • Εποπτεία και παρακολούθηση υλοποίησης λειτουργικού budget
  • Διαπραγμάτευση συμβάσεων Franchise
Tα ξενοδοχεία Wyndham Grand

Το Wyndham Grand αποτελεί μέρος ενός συγκροτήματος διακεκριμένων ξενοδοχείων, τα οποία προσφέρουν στους επισκέπτες τους μοναδικές υπηρεσίες φιλοξενίας μέσω των εκλεπτυσμένων καταλυμάτων που διαθέτουν σε πολλούς προορισμούς. Επιπρόσθετα, στις σύγχρονες εγκαταστάσεις των ξενοδοχείων του Ομίλου Wyndham όλοι οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία των απολαύσουν το άνετο περιβάλλον που προσφέρετε σε συνδυασμό με προσεγμένες υπηρεσίες. Τα ξενοδοχεία Wyndham Grand, τα οποία είναι μέρος του ομίλου Wyndham Hotel Group βρίσκονται σε περισσότερα από 30 σημεία σε όλο τον κόσμο.
Wyndham Hotel GroupΗ Wyndham Hotel Group είναι η μεγαλύτερη εταιρεία ξενοδοχείων στον κόσμο με βάση τον αριθμό των ξενοδοχείων της, ενώ παράλληλα είναι μία από τις τρεις επιχειρηματικές μονάδες φιλοξενίας της Wyndham Worldwide(NYSE: WYN).
Τόσο ως κορυφαίος δικαιοπάροχος της ονομασίας ξενοδοχείων (franchisor), όσο και ως πάροχος υπηρεσιών διαχείρισης ξενοδοχείων, το διεθνές χαρτοφυλάκιο της εταιρείας περιλαμβάνει 8.000 ξενοδοχεία και περισσότερα από 679.100 δωμάτια σε 73 χώρες, με τις εξής εμπορικές ονομασίες: Dolce Hotels and Resorts®, Wyndham Grand®, Wyndham Hotels and Resorts®, Wyndham Garden® Hotels, TRYP by Wyndham®, Wingate by Wyndham®, Hawthorn Suites by Wyndham®, Microtel Inn & Suites by Wyndham®, Ramada®, Baymont Inn & Suites®, Days Inn®, Super 8®, Howard Johnson®, Travelodge® και Knights Inn®. Wyndham Rewards.
Το πρόγραμμα επιβράβευσης πελατών της εταιρείας, προσφέρει σε περισσότερα από 45 εκατομμύρια μέλη της την ευκαιρία να κερδίζουν και να εξαργυρώνουν πόντους σε χιλιάδες ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *