Navarino Dunes

Προχωρούν τα 2 νέα ξενοδοχεία στην Costa Navarino για το 2021|Πάνω από 2.500 κλίνες συνολικά…

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ
Σε κατασκευαστικό οργασμό βρίσκεται η ΤΕΜΕΣ, καθώς προχωρούν ολοταχώς τα 2 νέα ξενοδοχεία και τα 2 νέα γήπεδα γκολφ, που θα λειτουργήσουν το 2021, με το ένα γήπεδο γκολφ μάλιστα, να είναι εξαιρετικά πιθανό, να λειτουργήσει, τον Χειμώνα του 2020.

Με την ολοκλήρωση των 2 νέων ξενοδοχείων στην Γιάλοβα, το συγκρότημα της Costa Navarino θα έχει δυναμικότητα μεγαλύτερη των 2.500 κλινών, ενώ τα έργα που υλοποιούνται αυτή τη στιγμή, έχουν έναν προϋπολογισμό της τάξης των 150 εκατ. ευρώ.

Πιο αναλυτικά, αυτή τη στιγμή προχωρούν στην Costa Navarino:

  • ξενοδοχείο Navarino Bay, 99 σουιτών που θα λειτουργήσει το 2021
  • ξενοδοχείο Navarino Waterfront, στην Γιάλοβα, 278 δωματίων που θα λειτουργήσει το 2021
  • δύο νέα γήπεδα γκολφ

navarinoΑκόμη, σε εξέλιξη βρίσκεται η κατασκευή των πρώτων βιλλών εντός του Costa Navarino, που απευθύνονται σε πολύ υψηλό εισοδηματικό κοινό, σε σύνολο 250, που προβλέπει ο στρατηγικός σχεδιασμός.

Το συγκρότημα Navarino Bay θα δημιουργηθεί σε έκταση 200 περίπου στρ. με προϋπολογισμό 70-80 εκ. ευρώ ενώ το Navarino Waterfront σε έκταση 150 στρ. και προϋπολογισμό 80 εκ. ευρώ.

Το Navarino Bay πήρε άδεια για έναρξη εργασιών το δεύτερο τρίμηνο του 2018. Θα περιλαμβάνει 51 σουίτες και 48 βίλες με πισίνες και γήπεδο γκολφ. Θα έχει συνολικά 320 κλίνες, ενώ θα εμπλουτιστεί με υποδομές όπως Spa και Beach club.

navarino Το Navarino Waterfront Hotel πήρε άδεια έναρξης εργασιών το δεύτερο τρίμηνο του 2018 και θα είναι ένα resort 5 αστέρων με μια παραθαλάσσια αγορά κατά το πρότυπο παράκτιας κωμόπολης με επιλογές για φαγητό, αγορές και διασκέδαση. H πολυτελής μονάδα στον οικισμό Κάτω Γιάλοβας θα αναπτυχθεί σε έκταση 150 στρεμμάτων. Το εμβαδόν δόμησης των κτιρίων θα ανέλθει σε 32.262 τ.μ. έναντι επιτρεπόμενου μεγέθους 53.641 τ.μ. Επίσης, θα δημιουργηθεί πάρκινγκ για τις ανάγκες στάθμευσης 768 οχημάτων.

Και τα δύο ξενοδοχεία θα έχουν εκπληκτική θέα στο Ναβαρίνο και την Σφακτηρία για την οποία θεωρείται βέβαιο ότι θα ηλεκτροφωτιστεί και θα προσδίδει ιδιαίτερο νυχτερινό χρώμα στην περιοχή. Το ίδιο και το νησάκι Χελωνάκι με το μνημείο των Αγγλων πεσόντων ενώ ιδιαίτερα πρέπει να μελετηθεί και η ανάδειξη της θέας του Νιόκαστρου κυρίως με διευθέτηση των δένδρων.Messinia Pro-Am

Και τρίτη μονάδα

Ακόμη, στην φάση του τελικού σχεδιασμού, βρίσκεται το συγκρότημα Navarino Blue (με 1,2 ή 3 ξενοδοχεία), συνολικής δυναμικότητας 500 δωματίων, ultra all inclusive, στον κόλπο της Καλαμάτας, στην τοποθεσία Ριζοβούνι, για το οποίο σύντομα θα ληφθούν οι τελικές αποφάσεις και θα δρομολογηθούν οι διαδικασίες έναρξης κατασκευής.

Και δύο νέα γήπεδα γκολφ

Υπενθυμίζεται ότι η Costa Navarino έχει ανακοινώσει τη συνεργασία με τον θρύλο του τουρνουά Ryder Cup και δύο φορές νικητή σε τουρνουά Masters, José Maria Olazábal, για το σχεδιασμό των δύο νέων γηπέδων στην τοποθεσία Navarino Hills.

Τα δύο γήπεδα 18 οπών εκτείνονται σε 1.500 στρέμματα σε ένα οροπέδιο το οποίο χαρακτηρίζεται από θαμνώδη βλάστηση. Θα προσφέρουν πανοραμική θέα λόγω της προνομιακής τοποθεσίας τους, στο signature γήπεδο The Bay Course, στον ιστορικό κόλπο του Ναβαρίνου και το Ιόνιο Πέλαγος, αλλά και στο μοναδικό φυσικό τοπίο της Μεσσηνίας.

Ο σχεδιασμός και η κατασκευή των νέων γηπέδων –που αποτελούν το 20ο έργο του Olazábal- έχει ήδη ξεκινήσει, ώστε τα γήπεδα να υποδεχθούν τους λάτρεις του γκολφ εντός του 2021 ( το ένα όπως προαναφέρεται θα λειτουργήσει πιθανώς το Χειμώνα του 2020).

Τα γήπεδα της Costa Navarino The Dunes Course –σχεδιασμένο από τον Bernhard Langer- και The Bay Course – σχεδιασμένο από τον Robert Trent Jones Jr.- έχουν ήδη αναγνωριστεί ανάμεσα στα καλύτερα της Ευρώπης, με κορυφαία στιγμή τη βράβευση από την IAGTO (Διεθνής Ένωση Golf Tour Operators) ως το Καλύτερο Golf Resort στην Ευρώπη για το 2017.

Με τη νέα ανάπτυξη στο Navarino Hills, τα γήπεδα αυξάνονται σε 4 συνολικά, σε απόσταση μόλις 13 χλμ. μεταξύ τους, όλα υπό την ίδια διαχείριση, καθιστώντας την Costa Navarino έναν από τους λίγους προορισμούς γκολφ υψηλής ποιότητας ανά τον κόσμο, που συγκεντρώνει αυτά τα χαρακτηριστικά.

Η τοποθεσία, το ιδανικό κλίμα, η πλούσια φύση και η άμεση πρόσβαση, αναδεικνύουν ακόμη περισσότερο την Costa Navarino ως ιδανικό προορισμό για γκολφ, κάθε εποχή του χρόνου.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *