© ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Προς αύξηση στις τιμές της Κρουαζιέρας το 2022

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Ο ειδικός στην Κρουαζιέρα cruise.co.uk προειδοποίησε ότι οι τιμές των διακοπών κρουαζιέρας του 2022 είναι πιθανό να αυξηθούν, καθώς το κόστος αυξάνεται και οι εκπτώσεις συρρικνώνονται.

Ο Tony Andrews, αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος στο cruise.co.uk, δήλωσε ότι οι πιθανές αυξήσεις πρόκειται να επηρεάσουν τις εγχώριες και διεθνείς πτήσεις, καθώς το Ηνωμένο Βασίλειο βγαίνει από την πανδημία.

Επισήμανε ότι η αυξανόμενη ζήτηση σημαίνει ότι οι γραμμές κρουαζιέρας δεν πρόκειται να συνεχίσουν να κάνουν εκπτώσεις και προσφορές, όπως παλαιότερα.

Επιπλέον, οι γραμμές κρουαζιέρας αντιμετωπίζουν αυξανόμενο κόστος, συμπεριλαμβανομένων καυσίμων για πλοία, τροφίμων και ποτών επί του σκάφους, ασφάλισης εταιρειών και προσωπικού, το οποίο με τη σειρά του συνακόλουθα, θα αποτυπωθεί στους ναύλους.

Οι πελάτες θα αντιμετωπίσουν επίσης αυξανόμενο κόστος λόγω των δυσμενών συναλλαγματικών ισοτιμιών, των υψηλότερων ασφαλίστρων και των ακριβότερων πτήσεων προς τα σημεία αναχώρησης κρουαζιέρας στο εξωτερικό.

Ο Andrews είπε: «Οι υποψήφιοι παραθεριστές πρέπει να γνωρίζουν ότι ορισμένες τιμές στις αποδράσεις του 2022, στις κρουαζιέρες και σε όλα τα ταξίδια, είναι πιθανό να είναι υψηλότερες. Υπάρχουν τόσες πολλές μεταβλητές που θα μπορούσαν να ανεβάσουν τις τιμές, μερικές από τις οποίες είναι σχεδόν αναπόφευκτες, όπως οι αυξήσεις των τροφίμων και των ασφαλίσεων και άλλες που μπορεί να ανακοινωθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα, όπως η αύξηση των καυσίμων».

Προέτρεψε δε τους πελάτες να κάνουν κράτηση νωρίς για να επωφεληθούν από προσφορές όπως μειωμένες καταθέσεις, δωρεάν πτήσεις και μεταφορές, πακέτα ποτών και δωρεάν αναβαθμίσεις καμπίνας.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *