Προς επαναλειτουργία τα 700 πρακτορεία της Thomas Cook στην Γερμανία

Προς επαναλειτουργία τα 700 πρακτορεία της Thomas Cook στην Γερμανία

thomas

Η τουριστική εταιρία RTK αναλαμβάνει τον πλήρη έλεγχο των περίπου 700 γραφείων που λειτουργούσαν υπό τα brands της χρεωκοπημένης Thomas Cook Touristik Gmb, και αναμένεται σύντομα η επαναλειτουργία τους.

Η RTK ήταν συνεταίρος της Τhomas Cook, στο δίκτυο λιανικής και κατόπιν συμφωνίας με τον εκκαθαριστή της χρεωκοπημένης εταιρίας, αναλαμβάνει το 100% της εταιρίας αυτής.

neckerman«Ως μοναδικός μέτοχος μπορούμε να εξασφαλίσουμε το μέλλον του δικτύου, σε στενή συνεργασία με τις ανεξάρτητες εταιρείες ταξιδιωτικών γραφείων», εξήγησε ο Διευθύνων Σύμβουλος της RTK Lars Helmreich.

Για τον προσωρινό διαχειριστή – εκκαθαριστή του Thomas Cook, Ottmar Hermann, η επιθυμία να βρεθεί ένας επενδυτής για ολόκληρο τον Thomas Cook Group βρίσκεται στο προσκήνιο, σύμφωνα με τη δήλωση. Ωστόσο: «Σε ορισμένες περιπτώσεις – όπως σε αυτή την περίπτωση – η πώληση μιας ενιαίας επιχειρηματικής μονάδας έχει νόημα για όλους τους εμπλεκόμενους εταίρους». Τα εμπορικά σήματα περιλαμβάνουν τους Neckermann, Öger Tours και Bucher Reisen.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ