εκπτωτικό χωριό, McArthurGlen

Προσέλκυση τουριστών από το εκπτωτικό χωριό MCARTHURGLEN

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Το εκπτωτικό χωριό McArthurGlen, αποτέλεσε κορυφαία τουριστική επιλογή και για το 2018, καταγράφοντας 16% αύξηση σε tax free πωλήσεις από τουρίστες, που το προτίμησαν για να συνδυάσουν αγορές designers brands, σε τιμές έως 70% πιο φθηνά και στιγμές χαλάρωσης, σε ένα υψηλής αισθητικής περιβάλλον.

Το εκπτωτικό χωριό προτίμησαν τουρίστες που προέρχονται από χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωση αλλά και τρίτες χώρες.  Από τις χώρες της Ε.Ε., μεγαλύτερη προτίμηση στις υπηρεσίες και την εμπειρία που προσφέρει το εκπτωτικό χωριό έδειξαν τουρίστες από την Γερμανία, Κύπρο και Αγγλία. Αντίστοιχα, οι τουρίστες από την Κίνα, τον Λίβανο και την Αίγυπτο αντιπροσωπεύουν το μεγαλύτερο ποσοστό των επισκεπτών εκτός Ε.Ε. Η αύξηση της τουριστικής κίνησης, ενίσχυσε και τις πωλήσεις tax free, οι οποίες, σε σύγκριση με το 2017, κατέγραψαν αύξηση 16%.

Η προτίμηση των τουριστών δεν είναι τυχαία, καθώς το εκπτωτικό χωριό έχει σχεδιαστεί με βάση διεθνή πρότυπα. Έχοντας μία στρατηγική τοποθεσία, απέχοντας μόλις 5 λεπτά από Διεθνές Αεροδρόμιο της Αθήνας και 7 λεπτά από το λιμάνι της Ραφήνας, αποτελεί για τους τουρίστες μια ευκαιρία ψυχαγωγίας, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη εμπειρία shopping. Μάλιστα, το εκπτωτικό χωριό McArthurGlen, πέρα από το υψηλό επίπεδο designer brand, επιλογών ψυχαγωγίας που προσφέρει & εγκαταστάσεων, διαθέτει όλες τις υποδομές για να εξυπηρετεί τους τουρίστες και να εξασφαλίσει μια ευχάριστη αγοραστική εμπειρία αναψυχής στην Αθήνα: τμήμα τουρισμού που συνεργάζεται στενά με ξενοδοχεία, τουριστικούς πράκτορες, πρεσβείες, μουσεία, υπηρεσία tax free, ειδικά πακέτα & επιπλέον εκπτώσεις για τουρίστες, αποθήκευση συσκευών, καθώς και ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες εξυπηρέτησης κάθε εθνικότητας τουριστών.

Το εκπτωτικό χωριό McArthurGlen συνεχίζει να φροντίζει για τη δημιουργία της καλύτερης δυνατής αγοραστικής εμπειρίας για τους τουρίστες που το επισκέπτονται, επιθυμώντας να λειτουργεί ως ένας προορισμός πρώτης επιλογής.

Ο όμιλος McArthurGlen Group

Ο όμιλος McArthurGlen Group, η ηγέτιδα δύναμη στην Ευρώπη στη διαχείριση designer outlets, ιδρύθηκε από την Kaempfer Partners το 1993. Ο πρωτοπόρος στη λιανική πώληση στην Ευρώπη όμιλος έκτοτε έχει στην κατοχή του περίπου 630.000 τ.μ. εμπορικού χώρου, ενώ διαχειρίζεται 24 designer outlets σε εννέα χώρες: την Αυστρία, το Βέλγιο, τον Καναδά, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ελλάδα, την Ιταλία, την Ολλανδία και το Ηνωμένο Βασίλειο, εξασφαλίζοντας συνολικά έσοδα άνω των 4,5 δισεκατομμυρίων ευρώ ετησίως. Τα κέντρα φιλοξενούν τα πιο premium brands πολυτελείας και προσφέρουν σε περισσότερους από 90 εκατομμύρια επισκέπτες ετησίως που αγαπούν τη μόδα, ένα υψηλής αισθητικής περιβάλλον. Το 2013, τον όμιλο McArthurGlen ανέλαβαν από κοινού η Kaempfer Partners και η Simon Property Group Co. (NYSE SPG), η μεγαλύτερη ιδιοκτήτρια ακινήτων λιανικής πώλησης στον κόσμο. Στο πλαίσιο της συνεχούς επέκτασής του, ο όμιλος McArthurGlen Group σχεδιάζει νέα designer outlets σε: Κανόκ (κοντά στο Μπέρμιγχαμ στο Ηνωμένο Βασίλειο), Ρέμσαϊντ (κοντά στις γερμανικές πόλεις Κολωνία και Ντίσελντορφ), Μάλαγα (νότια Ισπανία) και κοντά στο Παρίσι (Νορμανδία).

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *