Η Προσωποποιημένη Εξυπηρέτηση υπό το πρίσμα της Ανέπαφης Επικοινωνίας

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ

Το «nice to have» γίνεται πλέον για τα καλά «must have», μετατρέποντας την Απόσταση σε Σχέση Εμπιστοσύνης, αποδεικνύοντας πως η επαφή δεν είναι πια προαπαιτούμενο για την Προσωποποιημένη Εξυπηρέτηση.

Μια νέα εποχή, όπου ο επισκέπτης ζει μια πρωτόγνωρη εμπειρία διαμονής με ασφάλεια, έχει μόλις ξεκινήσει. Τα ξενοδοχεία πλέον χρειάζονται πιο πολύ από ποτέ τεχνολογικές λύσεις που θα τα καταστήσουν ασφαλή προορισμό για το καλοκαίρι του 2020.

Η πρωτοποριακή υπηρεσία OCG SAFE HOTEL, ανατρέπει τα δεδομένα και παρέχει στα ξενοδοχεία λύσεις, ώστε ο επισκέπτης τους να απολαύσει τις διακοπές του, να µείνει ευχαριστηµένος και να ζήσει µια αξέχαστη εµπειρία στον προορισµό του, πάντα µε Ασφάλεια.

Η IT Concept παρέχει 5+1 τρόπους για να παραμείνουν τα ελληνικά ξενοδοχεία ασφαλής προορισμός διακοπών και αυτό το καλοκαίρι. Πέντε και έναν τρόπους για να εξυπηρετούνται οι επισκέπτες ανέπαφα, εξασφαλίζοντάς τους τη μοναδική εμπειρία των υπηρεσιών τους.

Η IT Concept παρέχει λύσεις και υπηρεσίες τα τελευταία 12 χρόνια, οι οποίες αποτελούν αρωγό για τη βέλτιστη λειτουργία ενός ξενοδοχείου, πριν καν γίνουν προαπαιτούμενο. Λύσεις διεθνώς αναγνωρισμένες, που έχουν βασιστεί στις απαιτήσεις του ελληνικού ξενοδοχειακού κλάδου.

Μέσα από το WiFi, από τις κινητές συσκευές, αλλά και την τηλεόραση, η OCG SAFE ΗOTEL εξασφαλίζει τη δυνατότητα στον επισκέπτη κάθε ξενοδοχείου να πραγματοποιεί χωρίς επαφή:

• SELF CHECK-IN
• ROOM SERVICE
• ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ
• ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΘΕΣΕΩΝ
• CHAT
• SURVEYS

Ακολουθώντας το πρότυπο OCG SAFE HOTEL και επιλέγοντας να παραμείνει το ξενοδοχείο τους Ασφαλής Προορισμός Διακοπών και για φέτος το καλοκαίρι, στην κατηγορία των OCG SAFE HOTELS ξενοδοχείων, προστέθηκαν τα εξής:

Divani Collection Hotels             Electra Hotels & Resorts

τα οποία συνεχίζουν να παρέχουν τις, υψηλής ποιότητας, υπηρεσίες που όλα αυτά τα χρόνια παρείχαν αλλά πλέον… ΑΝΕΠΑΦΑ!

Μπείτε κι εσείς στην οικογένεια των OCG SAFE HOTELS και κρατήστε την επαφή με τους πελάτες σας ΑΝΕΠΑΦΑ, καλώντας στο 2106100055 ή επικοινωνώντας στο [email protected]!

www.OCG360.com

www.itconcept.gr

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *