Πρωταγωνιστική η παρουσία της Καρπάθου στο Παγκόσμιο Συνέδριο Έξυπνων Νήσων

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή του Δήμου Καρπάθου στο Παγκόσμιο Συνέδριο Έξυπνων Νήσων (SMART ISLAND WORLD CONGRESS), που πραγματοποιήθηκε το διήμερο 23-24 Απριλίου, στη Μαγιόρκα της Ισπανίας.

Στο συνέδριο που διοργανώνεται για δεύτερη χρονιά από τον Δήμο Calvia της Μαγιόρκα και την περιφέρεια Βαλεαρίδων Νήσων, συμμετείχαν εκατοντάδες αντιπροσωπίες νησιών από όλο τον κόσμο, φορείς ιδιωτικού τομέα και διεθνείς οργανισμοί. Το αντικείμενο του συνεδρίου κάλυπτε εύρος πεδίων, όπως Αειφόρος-Βιώσιμη Ανάπτυξη, Διαχείριση Αποβλήτων (Ανακύκλωση), Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, Οικονομική και Τεχνολογική Ανάπτυξη και Διασύνδεση Νησιών.

Η κα. Φωτεινή Φράγκου εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Δημοσίων Σχέσεων, εκπροσώπησε τον Δήμο Καρπάθου και συμμετείχε σε ομαδική συζήτηση του συνεδρίου με θέμα «Innovations Leading the Tourism Industry». Στην ομιλία της, η κα. Φράγκου παρουσίασε τα ιδιαίτερα στοιχεία που συνθέτουν την Κάρπαθο, τονίζοντας πως το παραδοσιακό αυτό νησί στρέφεται στοχευμένα στην τεχνολογία. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε για την εφαρμογή (application) για μονοπάτια, «KARPATHIAN PATHS», που υλοποίησε ο δήμος Καρπάθου τον Φεβρουάριο 2018 καθώς και για την εφαρμογή KARPATHOS GUIDE MOBILE APPLICATION. H παρουσίαση προκάλεσε εντύπωση στο πολυπληθές κοινό, με την Κάρπαθο να αποκτά νέους θαυμαστές και μελλοντικούς επισκέπτες.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *