«Πρωταγωνίστρια» και στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού της Μόσχας η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΦΟΡΕΙΣ

Μετά τη δυναμική της παρουσία στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού στο Βερολίνο (ΙΤΒ), η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, συνεχίζει να αναδεικνύει με μοναδικό τρόπο τον ανεξάντλητο τουριστικό πλούτο τον Κυκλάδων και της Δωδεκανήσου στις τουριστικές αγορές του εξωτερικού.

Στην 25η διεθνή τουριστική έκθεση Moscow International Travel & Tourism Exhibition (MITT) 2018, που διεξάγεται από τις 13 έως τις 15 Μαρτίου στη Μόσχα, η ΠΝΑΙ συμμετέχει με δικό της περίπτερο, στο οποίο φιλοξενεί τη Ρόδο τη Νάξο, τη Μήλο, την Άνδρο, τη Μύκονο, την Ίο, την Πάρο, τη Σύρο και τη Σαντορίνη.

Το περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου με τη μοντέρνα και αυθεντικά νησιωτική αισθητική του, το οποίο αποτελεί πόλο έλξης για τους επισκέπτες της έκθεσης, ήδη, το επισκέφθηκαν, στα εγκαίνια της ΜΙΤΤ, η υπουργός Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά και η αντιπρόεδρος του Ε.Ο.Τ., Αγγελική Χονδροματίδου.

Αποδεικνύεται για μία ακόμη φορά ότι το τουριστικό προϊόν του Νοτίου Αιγαίου έχει μεγάλη απήχηση στη ρωσική αγορά. Με την άρτια παρουσία της ΠΝΑΙ στη διεθνή έκθεση τουρισμού της Μόσχας (ΜΙΤΤ), ενισχύεται ακόμη περισσότερο το ενδιαφέρον αυτό.

Σχολιάζοντας την παρουσία της ΠΝΑΙ στη ΜΙΤΤ, η αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Αθλητισμού και Πολιτισμού Μαριέτα Παπαβασιλείου, δηλώνει: «Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου συνεχίζει να φέρνει τα νησιά της στο επίκεντρο του διεθνούς τουριστικού ενδιαφέροντος. Με την άρτια μας παρουσία στις μεγάλες τουριστικές εκθέσεις του εξωτερικού ενισχύουμε τη θέση του Νοτίου Αιγαίου ανάμεσα στον ανταγωνισμό. Το τουριστικό μας προϊόν είναι ιδιαίτερα ελκυστικό στη ρωσική τουριστική αγορά και οι προοπτικές είναι θετικές».

Σημειώνεται ότι η κα. Παπαβασιλείου συμμετείχε στη συνάντηση διασύνδεσης μεταξύ των Περιφερειών της Ρωσίας και της Ελλάδας με θέμα «Τόσο διαφορετική Ελλάδα», που πραγματοποιήθηκε στις 24 και 25 Ιανουαρίου 2018 στη Μόσχα, παρουσιάζοντας το τουριστικό πλούτου του Νοτίου Αιγαίου. Η συνάντηση έθεσε τις βάσεις για τη σύσφιξη των σχέσεων, τον σχεδιασμό και την ανταλλαγή απόψεων, καθώς επίσης και τον αναλυτικό προγραμματισμό των επακόλουθων συνεργειών των Περιφερειών της Ρωσικής Ομοσπονδίας και των αντίστοιχων Περιφερειών της Ελλάδας, κατά τη διάρκεια του έτους τουρισμού.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *