Πρώτο ξενοδοχείο στις προτιμήσεις των Γερμανών τουριστών …

ΜΕΛΕΤΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ
Σημαντική πρωτιά του πεντάστερου Atrium Palace στον Κάλαθο της Ρόδου, που πέρασε στην πρώτη θέση του πίνακα των γερμανικών αναζητήσεων για κράτηση κατά το δεκαπενθήμερο 5-18 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με το FVW Hotelometer.

Το ελληνικό ξενοδοχείο κατείχε μέχρι πρότινος την τρίτη θέση στις προηγούμενες κατατάξεις και κατάφερε να ξεπεράσει το Pilot Beach Resort της Γεωργιούπολης, που ήρθε δεύτερο.

Την τρίτη θέση στο ίδιο χρονικό διάστημα κατέλαβε το Royal Belvedere στη Χερσόνησο της Κρήτης, από την πέμπτη όπου βρισκόταν.

Στην Ισπανία, την πρώτη θέση, από την έβδομη που κατείχε, κατέλαβε το 4αστερο Blau Punta Reina της Μαγιόρκας, που είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στα ζευγάρια και τις οικογένειες. Το Bellevue Club της Alcudia έπεσε στη δεύτερη θέση, ενώ το Las Aguilas στην Τενερίφη ανεβηκε από την όγδοη στην τρίτη θέση.

Στην Τουρκία το Royal Dragon στο Kumköy διατήρησε την πρωτιά, ακολουθούμενο από το Miracle Resort στη Lara και το Sunconnect Sea World Resort στο Kizilagac, που ανέβηκε από την έβδομη στην τρίτη θέση.
Αντιθέτως, το Salamis Bay Conti στην Κύπρο, που είχε κάνει την έκπληξη φιγουράροντας στην τρίτη θέση προ δεκαπενθημέρου, βγήκε τελείως από το top ten αυτή τη φορά.

Σημειώνεται ότι το το FVW Hotelometer καταγράφει ανά δεκαπενθήμερο τα δημοφιλέστερα ξενοδοχεία στην Τουρκία, την Ισπανία και την Ελλάδα, βασιζόμενο στις αναζητήσεις των πελατών, αλλά όχι στις πραγματικές κρατήσεις.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *