tripadvisor
tripadvisor

Το TripAdvisor έχει προτρέψει ξενοδοχεία και ταξιδιωτικές επιχειρήσεις που είναι καταχωρημένες στην ιστοσελίδα του, να αναφέρουν εάν έχουν προσεγγιστεί από εταιρείες, που αναλαμβάνουν να δημοσιεύουν ψευδείς θετικές κριτικές και να προχωρούν σε νομικές ενέργειες.

Ο διευθύνων σύμβουλος Steve Kaufer έχει επικοινωνήσει με επιχειρήσεις αυτή την εβδομάδα, ζητώντας να συμμετάσχουν στη «συνεχιζόμενη καταπολέμηση της απάτης με τις ψευδείς κριτικές» στο TripAdvisor.

Πριν λίγες ημέρες, ο ιδιοκτήτης μιας παράνομης επιχείρησης που πωλούσε ψεύτικες κριτικές στην Ιταλία καταδικάστηκε σε εννέα μήνες φυλάκιση και του επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους περίπου € 8.000 για έξοδα και ζημίες.

Το TripAdvisor δήλωσε ότι ήταν η πρώτη φορά που είδε τους νόμους να επιβάλλονται για να εξασφαλίσουν ποινική καταδίκη.

«Είμαστε υπερήφανοι που υποστηρίξαμε τη δίωξη αυτής της παράνομης επιχείρησης μοιραζόμενη τα αποδεικτικά στοιχεία αποδεικτικών στοιχείων από την εσωτερική μας ομάδας κατά της απάτης και μέσω της υποστήριξης του Ιταλού νομικού μας συμβούλου», ανέφερε ο Kaufer σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε όλες τις επιχειρήσεις που είναι καταχωρημένες στην πλατφόρμα.

ΠΗΓΗ

ΜΕΣΩwww.money-tourism.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ