Πτήσεις εξωτερικού ξεκινάει η SKY express | 3 νέοι προορισμοί την Άνοιξη

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ
Νέες πτήσεις για πρώτη φορά προς προορισμούς του εξωτερικού εξήγγειλε η SKY express, ξεκινώντας μάλιστα και τις πωλήσεις εισιτηρίων.
Η εταιρία θα συνδέει με Airbus 320 Neo το Ηράκλειο με το Αμβούργο και το Ντόρτμουντ από τις 4 Μαϊου με δύο πτήσεις την εβδομάδα, κάθε Τρίτη και Σάββατο και την Αθήνα με το Παρίσι, από τις 17 Απριλίου, κάθε Σάββατο.
SKY EXPRESSΥπενθυμίζεται ότι η εταιρία πρόσφατα καλοσώρισε το πρώτο της Airbus A320neo (SX- IOG), το οποίο μάλιστα έκανε χθες την πρώτη του πτήση στην γραμμή Αθήνα – Θεσσαλονίκη. Η παραγγελία των έξι συνολικά ολοκαίνουργιων αεροσκαφών, που είναι η μοναδική πώληση του κολοσσού της Airbus για το 2020, έρχεται να συμπληρώσει τον ιδιόκτητο στόλο της εταιρείας και να διευρύνει το πτητικό της έργο. Με την απόκτηση των νέων αεροσκαφών η SKΥ express  μπαίνει σε μια νέα εποχή και αλλάζει το τοπίο των αερομεταφορών στην Ελλάδα.

Η νέα εποχή των Airbus A320neo της SKY express ξεκίνησε από την Θεσσαλονίκη, με την έναρξη του δρομολογίου Αθήνα- Θεσσαλονίκη. Με νέους ανταγωνιστικούς ναύλους και ευέλικτες προσωποποιημένες υπηρεσίες, η εταιρεία προσφέρει νέες, ελκυστικές επιλογές στους κατοίκους της Θεσσαλονίκης και συνολικά της Βορείου Ελλάδας.

Σταδιακά, μέσα στους επόμενους μήνες, στο πτητικό έργο της εταιρείας θα ενταχθεί το απευθείας δρομολόγιο Αθήνα-Ρόδος και άλλοι προορισμοί στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Διαθέτοντας την ευρύτερη καμπίνα μονόχωρου στον ουρανό, η οικογένεια A320neo ενσωματώνει τις τελευταίες τεχνολογίες, συμπεριλαμβανομένων κινητήρων νέας γενιάς και Sharklets, που προσφέρουν μειωμένη καύση 20% καθώς και 50% λιγότερο θόρυβο σε σύγκριση με τα αεροσκάφη προηγούμενης γενιάς.
Στο τέλος Σεπτεμβρίου 2020, η οικογένεια A320neo είχε λάβει 7.450 εταιρικές παραγγελίες από περισσότερους από 110 πελάτες παγκοσμίως.
Η SKY express παραδοσιακά λειτουργεί σε περιφερειακές διαδρομές, χρησιμοποιώντας μέχρι σήμερα στόλο αεροσκαφών turboprop. Ο τρέχων στόλος της αποτελείται από έξι ATR 72 και πέντε μικρότερα ATR 42 , και πετά σε 34 προορισμούς στην Ελλάδα.

Ο Ιωάννης Γρύλος, διευθύνων σύμβουλος Ομίλου IOGR, δήλωσε: “Με τα δικά μας φτερά και τις δικές μας δυνάμεις, μεγαλώνουμε το στόλο μας, αυξάνουμε τους προορισμούς μας. Αλλάζουμε το τοπίο των αερομεταφορών στη χώρα, στηρίζοντας την ελληνική οικονομία”.

ksd
adv
Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *