Πτήσεις προς περισσότερους προορισμούς στην Αμερική ξεκινά η KLM τον Χειμώνα

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ

Με τους ταξιδιωτικούς περιορισμούς να χαλαρώνουν σταδιακά, η KLM Royal Dutch Airlines πρόκειται να προσφέρει περισσότερους πλέον προορισμούς στις ΗΠΑ αυτόν τον Χειμώνα. Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν ότι από την αρχή Νοεμβρίου εμβολιασμένοι ταξιδιώτες από την Ευρώπη και την Μεγ. Βρετανία θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στη χώρα. Η Ολλανδική κυβέρνηση επίσης αποφάσισε να αποσύρει τους κανονισμούς καραντίνας που είχαν ανακοινωθεί για τους εμβολιασμένους ταξιδιώτες από τις ΗΠΑ. Το προηγούμενο διάστημα η KLM είχε ακυρώσει αναγκαστικά πτήσεις εξαιτίας αυτών των κανονισμών. 

Η άρση των περιορισμών ώθησε την εταιρεία στην απόφαση να επαναφέρει τις πτήσεις της προς το Λας Βέγκας και το Μαϊάμι από τις 7 Δεκεμβρίου. Οι επιβάτες που είχαν κάνει κράτηση προς αυτούς τους προορισμούς μπορούν να επικοινωνούν τώρα με την KLM για να μεταφέρουν την κράτησή τους χωρίς χρέωση στις απ΄ ευθείας πτήσεις.

Νωρίτερα η KLM ανακοίνωσε ότι πρόκειται να ενισχύσει το χειμερινό πρόγραμμά της με τέσσερις νέους προορισμούς: Κανκούν (Μεξικό), Πορτ οφ Σπέιν (Τρινιντάντ & Τομπάγκο), Μπριτζτάουν (Μπαρμπάντος) και Μομπάσα (Κένυα).

Στρατηγική δικτύου

Η αποκατάσταση του παγκόσμιου δικτύου των προορισμών της βρίσκεται στο επίκεντρο της στρατηγικής της KLM και την έξοδό της από την κρίση του κορονοϊού ως μιας ισχυρότερης και πιο ανταγωνιστικής αεροπορικής εταιρείας. Από την έναρξη της πανδημίας, η KLM διατήρησε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο μέρος του δικτύου της ήταν εφικτό. Το γεγονός αυτό επέτρεψε στους επιβάτες να συνεχίσουν να πραγματοποιούν τα απολύτως απαραίτητα ταξίδια τους και να μπορεί να συνεχιστεί η μεταφορά φορτίων, συμπεριλαμβανομένου ιατρικού υλικού και εμβολίων. Η στρατηγική αυτή αποδείχθηκε ιδιαίτερα αποτελεσματική για την εταιρεία και τώρα γίνεται ακόμη πιο εύκολη η επαναφορά των επιχειρήσεων.

Πρόγραμμα πτήσεων

Το πρόγραμμα πτήσεων της KLM για Μαϊάμι και Λας Βέγκας από τις 6 Δεκεμβρίου 2021 θα έχει ως εξής:

Μαϊάμι

Αριθμός Πτήσης Από / Προς Ημέρες της εβδομάδας Αναχώρηση Άφιξη
KL0627 Άμστερνταμ-Μαϊάμι ΤΡ./ΠΑ./ΚΥΡ. 10:20 14:20
KL0628 Μαϊάμι- Άμστερνταμ ΤΡ./ΠΑ./ΚΥΡ. 16:30 06:50*

*άφιξη την επόμενη ημέρα

Λας Βέγκας

Αριθμός Πτήσης Από / Προς Ημέρες της εβδομάδας Αναχώρηση Άφιξη
KL0635 Άμστερνταμ-Λας Βέγκας ΤΡ./ΠΕ./ΚΥΡ. 12:35 14:10
KL0628 Λας Βέγκας- Άμστερνταμ ΤΡ./ΠΕ./ΚΥΡ. 15:59 10:50*

*άφιξη την επόμενη ημέρα

Η KLM προσφέρει υψηλά πρότυπα υγιεινής, ευέλικτη κράτηση και υψηλά επίπεδα ικανοποίησης πελατών

Η KLM μεταφέρει τους επιβάτες της στους προορισμούς τους με απόλυτα υπεύθυνο τρόπο. Η εταιρεία έχει εφαρμόσει τα υψηλότερα δυνατά πρότυπα υγιεινής πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την πτήση, για τα οποία έχει κερδίσει το Diamond Status από τον Οργανισμό Εμπειρίας Επιβατών Αεροπορικών Εταιρειών (ΑΡΕΧ). Αυτό καθιστά την KLM ως μια από τις κορυφαίες εταιρείες στα πλαίσια υγιεινής και ασφάλειας υγείας. Η KLM προσφέρει στους πελάτες της την μέγιστη ευελιξία κατά την κράτηση, αλλαγή ή ακύρωση των κρατήσεων.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *