Πτήση προς Ανόϊ από την Turkish Airlines

Πτήση προς Ανόϊ από την Turkish Airlines

109
0
turkish

Η Turkish Airlines προσθέτει στο δίκτυό της την πόλη Ανόι, πρωτεύουσα του Βιετνάμ. Το δίκτυο της Turkish Airlines στην Άπω Ανατολή περιλαμβάνει πλέον 35 προορισμούς, με την προσθήκη της πρωτεύουσας του Βιετνάμ, μία από τις 116 χώρες που εξυπηρετεί παγκοσμίως.

Με τη νέα αυτή πτήση, η Turkish Airlines, συνεχίζει να επεκτείνει το δίκτυό της, εδραιώνοντας την ήδη ισχυρή παρουσία της στην Άπω Ανατολή.

Οι πτήσεις από και προς το Ανόι μέσω Istanbul θα πραγματοποιούνται πέντε φορές την εβδομάδα, Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη και Σάββατο.

Τα δρομολόγια των πτήσεων εδώ.

Η  Turkish Airlines, ιδρύθηκε το 1933 με στόλο μόλις πέντε αεροπλάνα. Μέλος της Star Alliance, η Turkish Airlines είναι σήμερα μια αεροπορική εταιρία τεσσάρων αστέρων, με στόλο 322 αεροσκαφών (επιβατηγά και φορτηγά) που εκτελούν πτήσεις προς 289 πόλεις σε όλο τον κόσμο, 240 διεθνείς και 49 εσωτερικές.
Μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες αεροπορικές εταιρίες, έχει λάβει αρκετά «Βραβεία Επιβατών» από την Airline Passenger Experience Association (APEX). Το 2015, η Turkish Airlines επιλέχθηκε για πέμπτη συνεχή χρονιά ως «Europe’sBest Airline» και για έβδομη συνεχή φορά «Best Airline in Southern Europe». Έχοντας κερδίσει τα διεθνή βραβεία «Best Economy Catering Service» το 2010, «Best Business Catering Service» το 2013 και «Best Business Catering Service» το 2014, στην Turkish Airlines απονεμήθηκαν τα βραβεία «World’s Best Business Class Lounge Dining» και «World’s Best Business Airline Lounge» στηv έρευνα της Skytrax το 2015.

ΠΗΓΗwww.money-tourism.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ