“Άναψε” το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Ναύπλιο

ΦΟΡΕΙΣ

Χθες το βράδυ ο Δήμος Ναυπλιέων, άναψε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στον προαύλιο χώρο του νοσοκομείου στο Ναύπλιο.

Σε δήλωσή του ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, αναφέρει τα εξής:

«Ανάβουμε το χριστουγεννιάτικο δέντρο μας και θέλουμε να φωτίσει την ψυχή μας, ιδιαίτερα τις ημέρες που έρχονται πρέπει να είμαστε άνθρωποι για τους ανθρώπους, για όλους αυτούς που δίπλα μας έχουν ανάγκη, που δεν πρέπει καμία στιγμή να τους ξεχάσουμε, δεν πρέπει καμία στιγμή να μην σκεφτούμε αν έχουν κάτι που θα ήθελαν να ζητήσουν και δεν το έχουν ζητήσει και να τους το δώσουμε.

Το δέντρο θέλουμε να φωτίσει την καρδιά μας, το μυαλό μας, θέλουμε πάνω απ’ όλα να φωτίσει το χώρο που βρισκόμαστε. Η Υγεία πρέπει να είναι η προτεραιότητα. Οι άνθρωποι που την υπηρετούν μπαίνουν πλέον το επίκεντρο εδώ και πολύ καιρό. Τους αξίζει η εκτίμησή μας και ο απεριόριστος σεβασμός μας. Είμαστε υπερήφανοι γι’ αυτούς που με τον καθημερινή προσωπικό τους αγώνα καλύπτουν όλα τα υπόλοιπα ελλείμματα είτε αυτά λέγονται κτιριακές υποδομές είτε λέγεται λιγότερο προσωπικό, χωρίς ούτε μία στιγμή να διαμαρτυρηθούν. Είμαστε υπερήφανοι για τους ανθρώπους που βρίσκονται στο νοσοκομείο μας το οποίο δεν θα εγκαταλείψουμε καμία στιγμή και σε αυτούς που υπηρετούν σε όλες τις δομές Υγείας. Είμαστε υπερήφανοι που οι γιατροί μας αυτή τη στιγμή υπηρετούν σε περιοχές που έχουν πολύ μεγαλύτερη ανάγκη, επιδημιολογικά, απ’ ότι εδώ.

Είμαστε υπερήφανοι γιατί η πρώην δήμαρχος Μηδέας κα. Κανέλλα Τζιάρου είναι αυτή τη στιγμή στη Δράμα και υπηρετεί την Υγεία για να δείξει ότι ο άνθρωπος παραμένει πάντα άνθρωπος. Για εμάς τους αυτοδιοικητικούς είναι μία παραπάνω τιμή. Αυτό το δέντρο, λοιπόν, πρέπει να φωτίσει την καρδιά μας, την ψυχή μας, το μυαλό μας. Να φωτίσει αυτούς που παλεύουν για την Υγεία, και φυσικά να φωτίσει και τον δρόμο μας που δεν μπορεί να είναι πάντα με πανδημία. Ο δρόμος μας την επόμενη ημέρα θα είναι πιο φωτεινός.

Καλές γιορτές σε όλους”.

ksd  Ναύπλιο
adv Ναύπλιο
Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *