“Έφυγε” από την ζωή ο Γιώργος Τριβυζάς

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Έφυγε από την ζωή μετά από μακρά ασθένεια ο Γιώργος Τριβυζάς, ιδρυτής και πρόεδρος του Ελληνο – Αμερικανικού Τουριστικού Επιμελητηρίου.

Ο Νότης Μαρτάκης, πρόεδρος της MTC Group, που συνεργαζόταν τα τελευταία χρόνια μαζί του, τον αποχαιρέτισε με ένα συγκινητικό κείμενο.

Έγραψε ο Νότης Μαρτάκης:

“Είχα την τύχη να τον γνωρίσω το 1990 σε μια τελευταία περιοδεία μου στις ΗΠΑ με την ιδιότητα του Εκπροσώπου Τύπου του ΕΟΤ πριν αναλάβω τα καθήκοντά μου στην Προεδρία της Δημοκρατίας στο πλευρό του Εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Ο Γιώργος ήταν τότε εγκατεστημένος στο Los Angeles και είχε αναπτύξει έντονη δραστηριότητα ως ταξιδιωτικός πράκτορας με αποκλειστική ενασχόληση με την Ελλάδα. Το Greek Hotel Reservation Center ήταν δικό του δημιούργημα με μεγάλη επιτυχία σε συνεργασίες με ξενοδοχεία στην ελληνική επικράτεια.

Πάντα παθιασμένος με την Ελλάδα δεν φειδόταν εξόδων ακόμα και στη βοήθεια που είχε προσφέρει για την ίδρυση γραφείου ΕΟΤ στην πόλη της Καλιφόρνιας.

Αργότερα, ύστερα από πολλά χρόνια επέστρεψε στην Ελλάδα συνεχίζοντας από εδώ την πολυσχιδή δραστηριότητά του.

Στη διάρκεια της παραμονής του στις ΗΠΑ είχε συμμετάσχει στην οργάνωση των περιπτέρων του ΕΟΤ σε Νέα Υόρκη και Λος Άντζελες και ίδρυσε το Ελληνο – Αμερικανικό Τουριστικό Επιμελητήριο του όποιου μέχρι σήμερα ήταν Πρόεδρος. Τα τελευταία χρόνια και ενώ δοκιμαζόταν από τον καρκίνο δεν κατέθεσε τα όπλα και συνέχισε με την ίδια ορμή τη δραστηριότητά του ως μέτοχος και στέλεχος της εταιρίας “Κένταυρος” και ως μέλος του ΔΣ της ΓΕΠΟΕΤ ενώ επίσης ίδρυσε το Σύνδεσμο Τουριστικής Ανάπτυξης του οποίου ήταν Πρόεδρος.

Η συνεργασία μου με τον Γιώργο ήταν πάντα άδολη και με διάθεση να βοηθήσει. Στον ίδιο οφείλω τη διαμεσολάβηση για την ανάληψη σημαντικών αντιπροσωπειών μεγάλων Μέσων Ενημέρωσης από τις ΗΠΑ, όπως Los Angeles Times, NBC, ABC, Conde Nast Traveler και άλλα. Με τον ίδιο οργανώσαμε την επίσκεψη των Kardashians σε Μύκονο και Σαντορίνη που έδωσαν τη μεγαλύτερη μέχρι σήμερα δημοσιότητα στα δύο νησιά με τρεις εκπομπές και συνολική τηλεθέαση πάνω από 600 εκατομμύρια.

Ο Γιώργος, πέρα από καλός συνεργάτης ήταν και αγαπημένος φίλος. Του χρωστάω πολλά και θα τον θυμάμαι με αγάπη”.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *