“Επώνυμοι” και μη, ελληνικοί προορισμοί προβάλλονται στην ολλανδική αγορά | Το περιοδικό KALA προτείνει

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Μια σειρά από ελληνικά νησιά, κάποια δημοφιλή και προβεβλημένα και ορισμένα λιγότερο γνωστά, αλλά εξίσου όμορφα, ανάμεσά τους η Κως, τα Χανιά, αλλά και η Αστυπάλαια, προβάλλει στην ολλανδική αγορά το περιοδικό KALA για το καλοκαίρι του 2023.

Πιο συγκεκριμένα, στην πέμπτη έκδοση του 48σέλιδου εντύπου της ολλανδικής, διαδικτυακής πύλης Griekenland.net προβάλλονται η Κως, τα Χανιά της Κρήτης, η Κάρπαθος, η Μήλος, η Πάτμος, η Κάλυμνος και η Αστυπάλαια. Παράλληλα, για την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου στην Ελλάδα και την προώθηση του εναλλακτικού τουρισμού δημιουργήθηκε ένα μοναδικό ημερολόγιο αγώνων δρόμου, το οποίο περιλαμβάνει 23 αγώνες, οι οποίοι θα διεξαχθούν στην Ελλάδα το 2023.

Για το επόμενο καλοκαίρι προγραμματίζονται απευθείας πτήσεις από την Ολλανδία προς 17 διαφορετικά αεροδρόμια στην Ελλάδα. Στο KALA οι Ολλανδοί ενημερώνονται για το πώς μπορούν να προσεγγίσουν μικρότερα κι απομακρυσμένα ελληνικά νησιά, τόσο σε μια προσπάθεια να αποφύγουν τον υπερτουρισμό, όσο και για να εξερευνήσουν νέους ελληνικούς προορισμούς. Για παράδειγμα, προτείνεται μαζί με την Κω η επίσκεψη στην Κάλυμνο ή τον βιώσιμο προορισμό της Αστυπάλαιας, σε ένα ταξίδι.

Ημερολόγιο αγώνων δρόμου στην Ελλάδα το 2023

Είκοσι τρεις αγώνες δρόμου αναδεικνύονται στο μοναδικό Ημερολόγιο Αγώνων Δρόμου για 2023 της KALA για την Ελλάδα. Στο ημερολόγιο αναφέρεται η 40η διοργάνωση του “Αυθεντικού Μαραθώνιου”, που θα διεξαχθεί στην Αθήνα τον Νοέμβριο του 2023. Αναφορά, όμως, γίνεται και στους Μαραθώνιους για παράδειγμα στην Κρήτη, τη Θεσσαλονίκη και τη Ρόδο καθώς και για υπερ-Μαραθώνιους, όπως το Σπάρταθλον των 245 χιλιομέτρων.

Στο Griekenland.net παρουσιάζονται και οι 23 αγώνες συμπεριλαμβανομένων των συνδέσμων, ώστε οι επισκέπτες να εγγραφούν προκειμένου να μπορέσουν να συμμετάσχουν στον αγώνα της προτίμησής τους.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *