©ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

“Λουκέτο” σε γερμανικό ταξιδιωτικό πράκτορα

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Ο γερμανικός, ταξιδιωτικός πράκτορας HTC Reisen, ο οποίος ειδικεύεται σε ταξίδια μικρής διάρκειας, θα διακόψει τη λειτουργία του στο τέλος του έτους, γεγονός που συνδέεται με το τέλος της Tchibo Reisen.

Ο ταξιδιωτικός πράκτορας επικεντρώθηκε σε προσφορές μόνο για ξενοδοχεία καθώς και σε πολλές άμεσες συνεργασίες με ξενοδοχεία και αλυσίδες ξενοδοχείων όπως η Steigenberger ή η Best Western.

“Είναι γεγονός ότι ο ιδιοκτήτης της εταιρίας μας έλαβε την απόφαση η HTC να τερματίσει την ενεργή ταξιδιωτική της δραστηριότητα στις 31 Δεκεμβρίου 2023”, επιβεβαιώνει ο διευθύνων σύμβουλος του σπεσιαλίστα, Michael Kubath, την τρέχουσα εξέλιξη. Περίπου δέκα εργαζόμενοι θα χάσουν τη δουλειά τους. “Όλα τα κλεισμένα ταξίδια μέχρι το τέλος του έτους θα διεκπεραιωθούν κανονικά και με τη συνήθη ποιότητα προς τους πελάτες και τους συνεργάτες μας”, υπόσχεται ο κ. Kubath.

Η εταιρία ιδρύθηκε το 1998 από τον Jürgen Hemmers και συνεργάστηκε με διάφορους συνεργάτες διανομής. Για παράδειγμα, εμπορικά σήματα μέσων ενημέρωσης της Gruner und Jahr ή το εμπορικό σήμα του ταξιδιωτικού πρακτορείου Funke Globista. Επιπλέον, η HTC ήταν υπεύθυνη για τον τομέα των μεμονωμένων ταξιδιών για την Edeka Rhein-Ruhr και αργότερα για την Edeka Nord και παρήγαγε τα εβδομαδιαία έντυπα προσφορών για τις αγορές τροφίμων.

Επιπλέον, η HTC ήταν ένας από τους σημαντικότερους προμηθευτές της Tchibo Reisen.

Tagged

1 σχόλιο στο ““Λουκέτο” σε γερμανικό ταξιδιωτικό πράκτορα

Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *