“Μοντέλο” ο πρόεδρος της ΠΟΞ Γρηγόρης Τάσιος

VIDEO ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΦΟΡΕΙΣ

Την φοιτητική του ζωή θυμήθηκε ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων (ΠΟΞ) Γρηγόρης Τάσιος, ο οποίος “πρωταγωνιστεί” σε προωθητικό video για το ΙΕΚ Τουρισμού Θεσσαλονίκης του υπουργείου Τουρισμού.

Όντας απόφοιτος του συγκεκριμένου εκπαιδευτικού ιδρύματος ο κ. Τάσιος, επισκέπτεται τις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ και συναντά την διευθύντριά του κα. Ξένη Γερνά, προτρέποντας όσους θέλουν να ασχοληθούν με τον Τουρισμό, να εκπαιδευτούν στο ΙΕΚ Τουρισμού Θεσσαλονίκης.

Από το 1956 έως σήμερα η ιστορική Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων Θεσσαλονίκης είναι ένα από τα μεγαλύτερα δημόσια εκπαιδευτήρια τουριστικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα.

Στο σημερινό ΙΕΚ Θεσσαλονίκης, το εκπαιδευτικό και διοικητικό προσωπικό συνεργάζονται διαρκώς για να παρέχουν στους σπουδαστές υψηλού επιπέδου σπουδές.  Οι πρότυπες εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου “ΞΕΝΙΑ-ΗΛΙΟΣ” σε συνδυασμό με τα προγράμματα σπουδών, την ακαδημαϊκή γνώση και επαγγελματική εμπειρία των διδασκόντων, οδηγούν στην προσφορά  ενός ολοκληρωμένου εκπαιδευτικού συστήματος για τον τουριστικό τομέα, την φιλοξενία και την γαστρονομία. Τα προγράμματά συνδυάζουν θεωρητικά και εργαστηριακά μαθήματα καθώς και πραγματική εμπειρία μέσα από ένα συστηματικό πρόγραμμα αμειβόμενης πρακτικής άσκησης.

Το ΙΕΚ προσπαθεί να παρέχει στους σπουδαστές βιωματική εκπαίδευση, ασφαλές, πειθαρχημένο και φιλόξενο περιβάλλον, όπου μπορεί να αναπτυχθούν οι έννοιες της ομαδικότητας, της επαγγελματικής & κοινωνικής ευθύνης, της περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης, ενσωματώνοντας συνεχώς τις εξελίξεις και τα σύγχρονα δεδομένα του τουριστικού κλάδου. Από την πρώτη μέρα στη Σχολή, οι σπουδαστές και σπουδάστριες,  έχουν δυνατότητα να αναπτύξουν επαγγελματικά προσόντα, δεξιότητες και τεχνικές, να δημιουργήσουν φιλίες και  επαγγελματικές γνωριμίες που θα τους βοηθήσουν στην υπόλοιπη ζωή τους.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *