“Να μην πληρώσουν οι ξενοδόχοι τον ΦΠΑ που δεν εισέπραξαν, το κράτος πρέπει να είναι δίκαιο”!!!

VIDEO ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Αίσθηση προκάλεσε η τοποθέτηση του περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού, στην τελετή εγκαινίων της εφετινής Philoxenia, ότι “το κράτος πρέπει να είναι δίκαιο” και ότι “οι ξενοδόχοι δεν θα πρέπει να πληρώσουν τον ΦΠΑ της Thomas Cook, τον οποίο δεν εισέπραξαν και ούτε πρόκειται”.

Ο κ. Αγοραστός, ο οποίος ηγείται για τρίτη συνεχόμενη θητεία στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, μίλησε στην κάμερα του money-tourism.gr και κάνει λόγο για τις σπουδαίες προοπτικές τουριστικής ανάπτυξης της περιοχής, κάνοντας ωστόσο και κριτική σε όσους ακύρωσαν μια μεγάλη τουριστική επένδυση, που θα έφερνε πτήσεις, που λείπουν από την Θεσσαλία.

money tourism copyright
money tourism copyright

Ο περιφερειάρχης, σημειώνει την μεγάλη σημασία του ποιοτικού τουρισμού και των εσόδων από τον Τουρισμό, ενώ εκφράζει την ευαρέσκειά του για το γεγονός ότι η Θεσσαλία στην εφετινή Philoxenia, ήταν η τιμώμενη Περιφέρεια.

Όπως λέει χαακτηριστκά, “…η Περιφέρεια Θεσσαλίας έφερε στην Philoxenia για πρώτη φορά τον Παρθενώνα των Ναυαγίων, το αρχαίο ναυάγιο στην Περιστέρα στην Αλόννησο, το αρχαιότερο στον κόσμο που μπορεί να επισκεφθεί άνθρωπος. Η Περιφέρεια Θεσσαλίας είναι πρώτη. Πρώτη στην Ελλάδα, πρώτη σε συνεργασίες, βραβευμένη και στην Ευρώπη για τα ναυάγια και τα υποβρύχια μουσεία. Ήρθαμε εδώ και τιμηθήκαμε φέρνοντας τον Όλυμπο τον Κίσσαβο, τη λίμνη Πλαστήρα, το Πήλιο, τα παράλια, τα νησιά μας Σκιάθο, Σκόπελο, Αλόννησο, τον Ασπροπόταμο, το Περτούλι, φέρνοντας τους μύθους της Θεσσαλιας. Ελάτε στη Θεσσαλία για να ζήσετε τους μύθους”.

Δείτε την συνέντευξη του Κώστα Αγοραστού, στο κανάλι του money-tourism.gr, στο youtube.

money tourism copyright
Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας με τους αντιπεριφερειάρχες Νοτίου Αιγαίου και Θεσσαλίας , κ.κ. Λεονταρίτη και Μπουτίνα|money tourism copyright
Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *