INDIA

Στο Rodos Palace η ανάδειξη της «Mrs Worldwide India» σε μια λαμπερή εκδήλωση

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η λαμπερή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018, στο ξενοδοχείο Rodos Palace, με τίτλο «Mrs Worldwide India HAUT.MOΝDE INDIA».

Το «Mrs Worldwide India HAUT.MOΝDE INDIA» αποτελεί μια μοναδική εκδήλωση ομορφιάς με κύριο αντικείμενο, περισσότερο το «talent show» παρά το είδος των καλλιστείων.
Στην Ρόδο βρέθηκε την περασμένη εβδομάδα, μία αποστολή 130 ατόμων με εξέχουσες προσωπικότητες από την Ινδία μαζί με όσες συμμετείχαν στην εκδήλωση, ενώ προηγήθηκαν φωτογραφίσεις σε πολλά σημεία της Ρόδου.
Διοργανώτρια εταιρεία ήταν η Ινδική «Shri Sai Entertainments» η οποία επέλεξε τη χώρα μας και συγκεκριμένα τη Ρόδο μεταξύ δεκάδων προορισμών στον κόσμο.
Στην επιτροπή συμμετείχε και η γνωστή Μάγκυ Χαραλαμπίδου, ενώ την εκδήλωση στήριξε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Το “παρών” έδωσαν οι περιφερειακοί σύμβουλοι κ.κ. Χρήστος Μπάρδος και ο Χρήστος Ευστρατίου.
Ενδιαφέρουσες και ιδιαίτερα σημαντικές ήταν οι συμμετοχές της Πρέσβειρας της Ινδίας στην Ελλάδα κας Σάμα Τζέιν καθώς και της νεώτερης πολιτικού από το Νέο Δελχί!
Σημειώνεται ότι ο τελικός «Mrs Worldwide India HAUT.MOΝDE INDIA» θα πραγματοποιηθεί στο JLN Stadium στο Νέο Δελχί στις 21 Σεπτεμβρίου 2018, αμέσως μετά την επιστροφή της πολυμελούς αποστολής από τη Ρόδο στην Ινδία.
Είναι η πρώτη φορά που πραγματοποιείται στην Ελλάδα ινδική εκδήλωση ομορφιάς και φυσικά, ήταν μία πρώτης τάξεως προβολή της Ρόδου σε μία τεράστια και ραγδαία αναπτυσσόμενη τουριστική αγορά, της οποίας και η οικονομία, παρουσιάζει σημαντικές προοπτικές.
Η εκδήλωση ομορφιάς «Mrs Worldwide India HAUT.MOΝDE INDIA» έχει μια ιδιαιτερότητα σε σύγκριση με τις αντίστοιχες διοργανώσεις ανά τον κόσμο. Συμμετέχουν μόνον παντρεμένες Ινδές, οι οποίες μένουν και σε άλλες χώρες, διαπρέποντας στους τομείς που δραστηριοποιούνται (νομική, ιατρική, τέχνες, επιστήμες, αθλητισμό κλπ…). Έτσι από τα πέρατα της γης, πανέμορφες, καταξιωμένες γυναίκες με καταγωγή από την Ινδία, συναντήθηκαν στη Ρόδο διεκδικώντας τον τίτλο της «Mrs Worldwide India HAUT.MOΝDE INDIA».
Δεν πρόκειται ακριβώς για θεσμό «καλλιστείων» όσο για ένα είδος «talent show» όπου οι συμμετέχουσες έδειξαν τα προσόντα τους στους ινδικούς χορούς, τηρώντας την παράδοση, με τις φορεσιές και την ανάλογη ινδική μουσική.
Από το 2008 κι έπειτα, η «Mrs Worldwide India HAUT.MOΝDE INDIA» με μοναδικό στόχο την ενδυνάμωση των γυναικών, έχει καταφέρει να διευρύνει τους ορίζοντες πολλών γυναικών, γεγονός που έχει καταστήσει τη συγκεκριμένη διοργάνωση τη μεγαλύτερη και κυριότερη διοργάνωση ομορφιάς στην Ινδία. Ο διαγωνισμός ομορφιάς είναι ένας θεσμός με στόχο να αναγνωρίσει την υποδειγματική δύναμη και τη χαρακτηριστική προσωπικότητα των έγγαμων γυναικών της Ινδίας.
Η επιλογή της Ρόδου ανάμεσα σε πολλούς άλλους ανά τον κόσμο, αποτέλεσε καλή διάκριση για την φιλοξενία τέτοιων μεγάλων εκδηλώσεων ομορφιάς, καλλιστείων κ.λπ. Οι διοργανωτές έκριναν ότι το νησί της Ρόδου, προσφέρει όλα όσα απαιτούνται για την προσέλκυση του διαγωνισμού. Σημειώνεται πως έγιναν γυρίσματα και φωτογραφίσεις σε πολλά σημεία της Ρόδου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η κριτική επιτροπή απαρτίζεται από κορυφαίες προσωπικότητες από την Ινδία, ηθοποιούς του Bollywood, celebrities, διεθνή μοντέλα, επιχειρηματίες, σκηνοθέτες, εκπροσώπους των ΜΜΕ που είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τη Ρόδο.
Τουριστικοί παράγοντες σημειώνουν ότι διαγράφονται σημαντικές προοπτικές ενίσχυσης της τουριστικής κίνησης από την Ινδία προς την Ελλάδα, της σημαντικότερης αναπτυσσόμενης αγοράς σε παγκόσμια κλίμακα, που τρέχει με ρυθμό ανάπτυξης του ΑΕΠ που φτάνει το 7,5% και το 2017 τροφοδότησε την Ελλάδα με 200.000 τουρίστες. Με πληθυσμό 1,5 δισεκατομμύριο κατοίκους, η Ινδία αναπτύσσεται δυναμικά σε όλα τα μεγέθη της οικονομίας.
Η μεσαία τάξη φτάνει τα 350 εκατομμύρια και είναι αυτή που ταξιδεύει. Εκτιμάται ότι το 2018 η αύξηση των αφίξεων από την Ινδία προς την Ελλάδα θα ξεπεράσει το 20%. Η Ρόδος δεν δέχεται σημαντικό αριθμό Ινδών τουριστών. Η προβολή που θα γίνει όμως μέσα από τα καλλιστεία αναμένεται να συμβάλει σημαντικά στην αύξηση της ζήτησης και στην ενίσχυση του τουριστικού ρεύματος από τις Ινδίες στη Ρόδο.

Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *