Ρωσία: Δεν επηρεάζει τον εσωτερικό τουρισμό το άνοιγμα των προορισμών στην Τουρκία

ΔΙΕΘΝΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
“Η αποκατάσταση της τουριστικής κίνησης προς την Τουρκία δεν έχει επηρεάσει τον εγχώριο τουρισμό», δήλωσε στο Interfax ο επικεφαλής της Ρωσικής Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Τουρισμού, Oleg Safonov.

“Δεν βλέπουμε καμία αξιοσημείωτη επίπτωση. Η υψηλή τουριστική περίοδος έχει ήδη λήξει…», συμπλήρωσε ο ίδιος, εκφράζοντας θετική άποψη για το άνοιγμα των τουρκικών προορισμών, καθώς θα αυξήσει τον ανταγωνισμό, συμπεριλαμβανομένης της εγχώριας ρωσικής αγοράς.

“Ως εκ τούτου, θα έχει θετική επίδραση στα συμφέροντα των τουριστών μας. Όλα αυτά ενθαρρύνουν τους τουριστικούς πράκτορες και τους ξενοδόχους να εφαρμόζουν μια καλά ισορροπημένη σε συνάρτηση ποιότητας-τιμής τιμολογιακή πολιτική”, κατέληξε ο Oleg Safonov.

Νωρίτερα είχε αναφερθεί ότι, μετά το άνοιγμα των πτήσεων charter προς την Τουρκία, οι Ρώσοι τουριστικοί πράκτορες κατέγραψαν ρεκόρ πωλήσεων και υψηλή πληρότητα στις πρώτες πτήσεις. Σε ορισμένες περιοχές χρειάστηκε να ναυλωθούν πρόσθετες πτήσεις και να επεκταθούν τα προγράμματα. Στην Τουρκία οι Ρώσοι προτιμούν τα ξενοδοχεία κατηγορίας 5 αστέρων σε “all inclusive” βάση.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *