Δράσεις για Ελλάδα από τον ΕΟΤ Αυστρίας

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ


Σειρά δράσεων προβολής της χώρας έχει προγραμματίσει για τον μήνα Οκτώβριο, το γραφείο του ΕΟΤ στην Αυστρία. Συγκεκριμένα:


Προβολή ταινίας για Φολέγανδρο, Μήλο

Την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου, προβλήθηκε ταινία 15 ΄ αφιέρωμα στα νησιά Φολέγανδρο και Μήλο, απο τη κρατική ORF, που συμμετείχε σε ταξίδι δημοσιογράφων που διοργάνωσε το Γραφείο ΕΟΤ Αυστρίας — Ουγγαρίας σε συνεργασία με τον διοργανωτή ταξιδίων Springer Reisen.
Η προβολή και προώθηση νέων προορισμών αποτελούν έναν απο τους βασικούς άξονες δραστηριοτήτων για τον ΕΟΤ Βιέννης.
Για πρώτη φορά άγνωστα στο ευρύ κοινό νησιά, παρουσιάζονται μέσα απο αφιερώματα σε 12 κύρια έντυπα και εφημερίδες της Αυστρίας.
Στόχος αποτελεί η προσέλκυση και άλλων Tour Operator και η τόνωση της τουριστικής κίνησης της περιοχής.

Ρόδος
Αφιέρωμα στο νησί του Ήλιου με πλούσιο φωτογραφικό υλικό συνοδεύει τους επιβάτες των Αυστριακών Αερογραμμών Austrian Airlines αλλά και της θηγατρικής Lauda air.
Η Ρόδος ένας απο τους δημοφιλέστερους προορισμούς των Αυστριακών, εντυπωσιάζει τους επισκέπτες της όχι μόνο με τις υπέροχες ακτογραμμές της αλλά και με την ιδιαίτερα πλούσια πολιτιστική κληρονομιά και ιστορία της.
Το τρισέλιδο αφιέρωμα ξεναγεί στο νησί των Ιπποτών , στη πόλη της Ρόδου αλλά και στα ήσυχα χωριά της με τις ταβέρνες και τα καφενεία.
Το νησί των αντιθέσεων : Τεμένη, μιναρέτες, παζάρι και κάστρο των Ιπποτών. Ενα ταξίδι στην Ιστορία. www.skylines.at

Αθήνα
Τηλεοπτικό αφιέρωμα στην Αθήνα, την πόλη που φιλοξένησε τους Special Olympics, πρόκειται να προβάλλει τον Οκτώβριο, η κρατική τηλέοραση της Ουγγαρίας MTV 1.
To συνεργείο της Ουγγρικής τηλεόρασης επισκέφτηκε την ελληνική πρωτεύουσα την περίοδο των αγώνων. Το ρεπορτάζ επιχειρεί την προβολή της Αθήνας ως ιδανικό προορισμό citybreak αλλά και παραθέρισης.
Το ταξίδι διοργανώθηκε σε συνεργασία της κρατικής MTV, του Γραφείου ΕΟΤ Αυστρίας – Ουγγαρίας και της Υπηρεσίας Δημοσίων Σχέσεων του ΕΟΤ.
Τα αεροπορικά εισιτήρια αποτελούν προσφορά των Ουγγρικών αερογραμμμών Malev .