Παιδιά, είπαμε, ναί, θέλουμε επενδύσεις αλλά το ψά…

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Παιδιά, είπαμε, ναί, θέλουμε επενδύσεις αλλά το ψάξατε καθόλου το θέμα? Γιατί έχετε βγάλει συμπεράσματα χωρίς να αναφέρετε καθόλου την άλλη πλευρά, τους πραγματικούς λόγους δηλαδή που εκφράστηκαν κάποιες επιφυλάξεις και διαφωνίες.

Ας πούμε, τον ίδιο χώρο ισχυρίζεται ότι έχει ζητήσει 4 φορές τοπική εταιρεία με παρεμφερές αντικείμενο χωρίς να έχει λάβει καν απάντηση ούτε μία φορά.

Επίσης, βάσει των όσων σχεδίων της εταιρείας δημοσιεύτηκαν, αρκετοί αναρωτιούνται αν βγαίνει η επένδυση ως σχολή καθώς θα απαιτηθούν αρκετά χρήματα για αναστηλώσεις και ανεγέρσεις εγκαταστάσεων.

Τέλος, πρός τι η πρεμούρα για τη γνωμοδότηση και τα αντισταθμιστικά των γειτνιάζουσων κονοτήτων που αριθούν 10-12.000 κατοίκους? Μιλάμε για οχλούσα δραστηριότητα σε πολύ κοντινή απόσταση μάλιστα απο μια ακόμη πιό οχλούσα (το αεροδρόμιο Διαγόρας) οπότε είναι λογικό να ζητούνται κάποια αντισταθμιστικά ή διασφαλίσεις. Δεν ανακάλυψαν την Αμερική, παντού ζητούνται αυτά.

Κλείνοντας, είναι άξιο αναφοράς ότι η εταιρεία που ενδιαφέρεται να προβεί σε τέτοιας έκτασης επένδυση δεν έχει εμφανιστεί στη Ρόδο να παρουσιάσει τα σχέδια της ή έστω να μας/τους γνωρίσουμε και σε αυτό πιθανότατα να οφείλονται παρερμηνείες, παρεξηγήσεις κτλ.

Φιλικά