©ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Ryanair: Νέα συνεργασία με “Πειρατή” OTA

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Σε μία νέα συμφωνία με “Πειρατή” διαδικτυακό ταξιδιωτικό πράκτορα (OTA) προχώρησε η Ryanair, αποτελώντας την έκτη κατά σειρά συνεργασία αυτού του είδους.

Ειδικότερα, η χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρία προχώρησε σε συμφωνία με τον κορυφαίο στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη OTA, eSky, που προηγουμένως είχε βρεθεί στο… μάτι του κυκλώνα ως κορυφαίος “Πειρατής” OTA.

Στο πλαίσιο της συμφωνία, η eSky θα έχει πλέον την άδεια να προσφέρει αεροπορικά εισιτήρια, θέσεις και αποσκευές της Ryanair στους πελάτες του, υπό τον όρο ότι δεν θα χρεώνει υπερβολικά.

Η συμφωνία εγγυάται επίσης στους πελάτες της eSky ότι παρέχονται στη Ryanair τα ορθά στοιχεία επικοινωνίας και πληρωμής τους, διασφαλίζοντας ότι θα έχουν άμεση πρόσβαση στον λογαριασμό τους myRyanair και θα λαμβάνουν σημαντικές πληροφορίες για τις πτήσεις απευθείας στο email τους, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της αεροπορικής εταιρίας.

Επίσης, φέρνει την eSky σε πλήρη αντίθεση με τους μη εξουσιοδοτημένους “Πειρατές” OTA, οι οποίοι συνεχίζουν να εξαπατούν και να υπερχρεώνουν τους πελάτες με κρυφές προσαυξήσεις και να παρέχουν ψεύτικα στοιχεία επικοινωνίας και πληρωμής στη Ryanair, αλλά δεν θα χρειάζεται πλέον να ολοκληρώνουν τη διαδικασία επαλήθευσης στοιχείων πελατών της Ryanair, την οποία πρέπει να συνεχίσουν να εκτελούν οι πελάτες των μη εξουσιοδοτημένων OTA Πειρατών.

Η eSky είναι ο έκτος εγκεκριμένος συνεργάτης OTA της Ryanair μαζί με τις loveholidays, Kiwi, TUI, On the Beach και El Corte Inglés.

Σε δηλώσεις της η Dara Brady, διευθύντρια μάρκετινγκ, επικοινωνιών και ψηφιακών υπηρεσιών της Ryanair, είπε ότι η συμφωνία εγγυάται στους πελάτες πλήρη διαφάνεια τιμών κατά την κράτηση μέσω της eSky.

“Αυτή η συμφωνία διαφοροποιεί την eSky από αυτούς τους Πειρατές OTA, που συνεχίζουν να εξαπατούν και να εκμεταλλεύονται τους καταναλωτές με το παράνομο screenscraping της ιστοσελίδας της Ryanair και την καταχρηστική πώληση των πτήσεών μας με πρωτοφανείς κρυφές προσαυξήσεις και υπερτιμολογήσεις”, σημείωσε η κα. Brady.

Από την πλευρά του ο διευθύνων σύμβουλος του ομίλου eSky, Lukasz Habaj, δήλωσε ενθουσιασμένος για τη συνεργασία με την Ryanair.

“Πιστεύουμε ακράδαντα ότι η συνεργασία μεταξύ OTA και αεροπορικών εταιριών είναι ζωτικής σημασίας και αισθανόμαστε υπερήφανοι που είμαστε ένας από τους λίγους OTA στην αγορά που συνεργάζονται απευθείας με αεροπορικές εταιρίες. Αυτή η συνεργασία αποτελεί ένα σημαντικό βήμα προς τα εμπρός για την επιτάχυνση της δυναμικής προσφοράς ολοκληρωμένων προϊόντων και της ανάπτυξής μας”.

Με τη συνένωση των δυνάμεών μας, πρόσθεσε, εξορθολογίζουμε τη διαδικασία κρατήσεων και εξασφαλίζουμε στους πελάτες μας πρόσβαση σε ένα εκτεταμένο δίκτυο πτήσεων του μεγαλύτερου αερομεταφορέα χαμηλού κόστους, της Ryanair, στην Ευρώπη.

“Στον πυρήνα της, αυτή η νέα συνεργασία υπογραμμίζει την αφοσίωσή μας στην προτεραιότητα των επιλογών των καταναλωτών, με πρωταρχικό στόχο να διαταράξουμε την ταξιδιωτική αγορά στην περιοχή της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης με τα δυναμικά πακέτα μας, ένα πολύ γνωστό προϊόν στους πελάτες στη Δυτική Ευρώπη”, κατέληξε ο κ. Habaj.

 

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *