Αρχική > ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ > Sani και Ikos Resorts ανοίγουν γραφείο πωλήσεων στη Βρετανία
ikos

Sani και Ikos Resorts ανοίγουν γραφείο πωλήσεων στη Βρετανία

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Ένα γραφείο πωλήσεων στη Βρετανία, άνοιξαν Sani και Ikos Resorts καθώς οι συνδεδεμένες αλυσίδες ξενοδοχείων, δημιούργησαν μια διαδικτυακή πύλη για την υποστήριξη ταξιδιωτικών πρακτόρων.

Ο περιφερειακός διευθυντής πωλήσεων και μάρκετινγκ Ηνωμένου Βασιλείου, Σκανδιναβίας και ΗΠΑ, Lee Barker, και οι Andrea Keeble και Phil Shipman ως διευθυντές πωλήσεων και μάρκετινγκ και ανάπτυξης επιχειρήσεων B2B, αντίστοιχα, εργάζονται στη νέα επιχειρηματική οντότητα του ομίλου SANI / IKOS.

Η Claire Griffiths θα συνεχίσει να διαχειρίζεται τις σχέσεις με τους ταξιδιωτικούς πράκτορες ως διευθύντρια πωλήσεων του ομίλου στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ο Barker δήλωσε: «Παρά τις προκλήσεις που αντιμετώπισε η ταξιδιωτική βιομηχανία φέτος, ο Όμιλος Sani / Ikos έκανε ένα μεγάλο βήμα και αποφάσισε να επενδύσει περαιτέρω στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου. Δουλεύοντας μαζί με τους συνεργάτες μας, το όραμά μας είναι να ενισχύσουμε την υποστήριξη του ταξιδιωτικού πράκτορα πριν από τη σεζόν του 2021. Η νέα διαδικτυακή πύλη για τους ταξιδιωτικούς πράκτορες, είναι μόνο μία από τις πρωτοβουλίες που εφαρμόζουμε ως μέρος της μακροπρόθεσμης στρατηγικής μας για την ενίσχυση της παρουσίας μας στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου».

ksd Sani
adv

Το Sani Resort διαθέτει πέντε ξενοδοχεία στη Χαλκιδική, ενώ το Ikos περιλαμβάνει τέσσερα all-inclusive θέρετρα στην Ελλάδα και ένα νέο ξενοδοχείο στην Ανδαλουσία, που θα ανοίξει τον Απρίλιο του 2021, έχοντας κάνει δοκιμαστικό άνοιγμα τον Σεπτέμβριο 2020.

Η διαδικτυακή πύλη θα παρέχει επίσης διαδραστικές συνεδρίες εκπαίδευσης, βίντεο, διαδικτυακά σεμινάρια, βιβλιοθήκες εικόνων και φυλλάδια.

Οι πράκτορες που ολοκληρώνουν τις εκπαιδευτικές ενότητες τόσο για τη Sani όσο και για την Ikos, θα συμμετέχουν αυτόματα σε διαγωνισμό για να κερδίσουν πέντε διανυκτερεύσεις στο Sani Resort και μία διανυκτέρευση στο Ikos Resorts.

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι το τέλος του έτους και οι νικητές θα ανακοινωθούν έως τις 15 Ιανουαρίου.

Το SANI/IKOS GROUP

Το SANI/IKOS Group είναι ένας καινοτόμος, γρήγορα αναπτυσσόμενος ξενοδοχειακός Όμιλος.

Μέσω των εμπορικών σημάτων του, SANI RESORT & ΙΚΟS RESORTS, o Όμιλος λειτουργεί 9 μοναδικά, ιδιόκτητα resorts στη Χαλκιδική, Κέρκυρα και Κω, τα οποία συγκαταλέγονται μεταξύ των κορυφαίων resort πολυτελείας στον κόσμο. Ο Όμιλος αναπτύσσει τα παραπάνω εμπορικά σήματα στην Ελλάδα μέσω της LBRI, η οποία ιδρύθηκε το 2016, με έδρα το Λουξεμβούργο.

Τη διοίκηση της LBRI ασκούν ως co-managing partners οι κκ. Σταύρος Ανδρεάδης, Ανδρέας Α. Ανδρεάδης και Mathieu Guillemin με κύριους μετόχους τους Σταύρο και Ανδρέα Ανδρεάδη, Mathieu Guillemin, Oaktree Capital Management LP, Goldman Sachs Asset Management, Hermes GPE και επενδυτικά κεφάλαια.

Στόχος του ομίλου SANI/IKOS GROUP μέσω της LBRI, είναι η επέκταση της Ikos Resorts σε υψηλού προφίλ τοποθεσίες στην Ελλάδα, στηρίζοντας παράλληλα την τοπική κοινωνία και τηρώντας τις δεσμεύσεις του ομίλου για ξενοδοχειακές μονάδες που χαρακτηρίζονται από σεβασμό στο περιβάλλον, κατανάλωση τοπικών προϊόντων και δημιουργία μεγάλου αριθμού θέσεων απασχόλησης, καθώς συνεχίζει να ηγείται της κατηγορίας του.

Παράλληλα, ο Όμιλος υλοποιεί ένα φιλόδοξο αναπτυξιακό πρόγραμμα ανάπτυξης του εμπορικού σήματος IKOS στην Ιβηρική Χερσόνησο, με το νέο IKOS ANDALUSIA, το δέκατο ιδιόκτητο ξενοδοχειακό συγκρότημα και το πρώτο εκτός ελληνικών συνόρων για τον Όμιλο, το οποίο θα λειτουργήσει τον Απρίλιο του 2021 στην Marbella/ Estepona της Ισπανίας.

Ο Όμιλος αναπτύσσει στο εξωτερικό το εμπορικό σήμα IKOS RESORTS, μέσω franchise της LBRI με την εταιρεία Ιkos International SCA, η οποία ιδρύθηκε το 2018.

Τη διοίκηση της Ikos International SCA ασκούν ως co-managing partners οι κκ Ανδρέας Α. Ανδρεάδης και Mathieu Guillemin, με κύριους μετόχους τους κκ. Ανδρέα Ανδρεάδη, Mathieu Guillemin και Goldman Sachs Asset Management, Oaktree Capital Management LP και Hermes GPE.

Tagged

1 σχόλιο στο “Sani και Ikos Resorts ανοίγουν γραφείο πωλήσεων στη Βρετανία

Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *