Τo Sani Resort πρωταγωνιστεί σε νέο φωτογραφικό λεύκωμα του εκδοτικού οίκου teNeues

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Νέο φωτογραφικό λεύκωμα με επίκεντρο την ατμόσφαιρα, τη φύση και τις εγκαταστάσεις του Sani Resort κυκλοφορεί από τον διάσημο γερμανικό εκδοτικό οίκο teNeues.

Το λεύκωμα, μεγάλου μεγέθους 25 x 32 εκ., τιτλοφορείται SANI RESORT – A Naturally Dazzling Resort και αποτελεί μια εξερεύνηση της ομορφιάς των ξενοδοχείων και χώρων του Sani Resort, όπως και του φυσικού πλούτου που το περιβάλλει.

Το γαλάζιο της θάλασσας, το χρυσόλευκο της άμμου και το πράσινο των πεύκων της Χαλκιδικής βρίσκονται στο επίκεντρο μιας σειράς περισσότερων έγχρωμων αεροφωτογραφιών που υμνούν το καλοκαίρι, τις διακοπές και την Ελλάδα.

Φωτογράφος, σχεδιάστρια, λάτρης των ταξιδιών και άνθρωπος με ισχυρό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, η Μαρίνα Βερνίκου, μέσα από τον φακό της προτρέπει τον αναγνώστη να εξερευνήσει τις εικόνες του Sani Resort και να νιώσει συναισθήματα όπως γαλήνη, χαρά, υπόσχεση και μοναδικότητα. Οι χώροι του Sani Resort συνυπάρχουν αρμονικά με το εκπληκτικό φυσικό τοπίο και η ιδιαίτερη ματιά της φωτογράφου, παίζει με τα μεγέθη και την αλληλεπίδραση των ανθρώπων στον χώρο.

Ο ιστορικός εκδοτικός οίκος teNeues σε ανακοίνωσή του περιέγραψε το SANI RESORT – A Naturally Dazzling Resort ως «εξαίσια συλλογή φωτογραφιών» και «αντικείμενο έμπνευσης» ενώ επικεντρώθηκε και στην έντονη περιβαλλοντική συνείδηση του ομίλου Sani που είναι έκδηλη στις φωτογραφίες.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *