Σε ελληνικούς προορισμούς τα γυρίσματα της καμπάνιας “Live Happy” της Marella Cruises

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Σε ελληνικούς προορισμούς πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα της τηλεοπτικής καμπάνιας “Live Happy” που εγκαινίασε η Marella Cruises και η οποία ευθυγραμμίζεται με τη στρατηγική της μητρικής της εταιρίας TUI.

Τα γυρίσματα της τηλεοπτικής διαφήμισης πραγματοποιήθηκαν στο Marella Discovery, εντός και γύρω από ελληνικούς προορισμούς, όπως η Αθήνα, η Ρόδος και η Μύκονος. Η διαφήμιση προβάλλει εμπειρίες που μπορεί να απολαύσει ο ταξιδιώτης κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας του με κάποιο από τα πλοία της εταιρία, αλλά και προορισμούς που επισκέπτονται τα πλοία της εταιρίας, στο πλαίσιο μιας κρουαζιέρας.

Η διαφήμιση διατίθεται σε δύο εκδόσεις -η μία των 40 δευτερολέπτων και η άλλη διάρκειας 20 δευτερολέπτων- και θα μεταδοθεί σε δημοφιλή κανάλια, όπως το ITV, το Channel 4 και σε ορισμένα άλλα κανάλια, τους επόμενους οκτώ μήνες.

Μιλώντας για τη νέα τηλεοπτική διαφήμιση, ο Chris Hackney, διευθύνων σύμβουλος κρουαζιέρας της TUI Ην. Βασιλείου και Ιρλανδίας, δήλωσε: “Είμαστε εξαιρετικά ενθουσιασμένοι για την έναρξη της νέας καμπάνιας της Marella Cruises. Με την παροχή υπηρεσιών πρώτης κατηγορίας, οι επισκέπτες μας μπορούν να εξερευνήσουν μερικές από τις τοποθεσίες που πρέπει να δουν στον κόσμο, στα προσεκτικά επιλεγμένα δρομολόγιά μας και αυτή η αναζωογονητική και εμπνευσμένη νέα διαφήμιση αποτυπώνει πραγματικά αυτό που κάνουμε. Ιδιαίτερα μετά από δύο δύσκολα χρόνια, είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε τους επισκέπτες μας και να τους βοηθήσουμε να δημιουργήσουν εμπλουτισμένες στιγμές και αναμνήσεις, που θα διαρκέσουν μια ζωή”.

Η νέα καμπάνια “Live Happy” της TUI είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας της με την Leo Burnett London και επιδιώκει την επανατοποθέτηση του brand στην αγορά, με μια ανανεωμένη ταυτότητα, για τον κόσμο μετά την πανδημία, με επίκεντρο τον περιορισμό των ταξιδιωτικών μέτρων, σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Η πανευρωπαϊκή καμπάνια της εταιρίας παρουσιάστηκε στα τέλη Οκτωβρίου 2021 και προβάλλει το εύρος της προσφοράς της TUI, αποδεικνύοντας πώς αυτή η μεγάλη ποικιλία ταξιδιωτικών προϊόντων συμβάλλουν καθοριστικά στη δημιουργία μοναδικών στιγμών και αναμνήσεων που διαρκούν μια ζωή.

Marella Cruises

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *