Κλείνουν διακοπές οι Βρετανοί και…

ΔΙΕΘΝΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Αυξημένος κατά 10% εμφανίζεται ο αριθμός των Βρετανών που πραγματοποιούν ταξίδια στο εξωτερικό. Πιο αναλυτικά σύμφωνα με την Εθνική Στατιστική Υπηρεσία της χώρας, οι Βρετανοί πραγματοποίησαν 13.400.000 επισκέψεις στο εξωτερικό κατά τους τρεις μήνες μέχρι τον Δεκέμβριο του 2015, αριθμός αυξημένος κατά 10% σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα το 2014.
Μιλώντας σχετικά ο διευθύνων σύμβουλος της Ένωσης των Βρετανών Τουριστικών Πρακτόρων (ABTA), Mark Tanzer, είπε ότι πρόκειται για μια πολύ θετική εξέλιξη, την οποία ακολουθούν παρόμοιες αυξήσεις νωρίτερα πέρυσι.

«Αυτό αποτελεί μια σαφής ένδειξη ότι η εμπιστοσύνη των καταναλωτών έχει επανέλθει, μετά τις σημαντικές μειώσεις που καταγράφηκαν τα προηγούμενα χρόνια, λόγω της οικονομικής κρίσης του 2008», είπε.

Και συμπλήρωσε: «Οι τάσεις των κρατήσεων για το 2016 είναι και πάλι θετικές, γεγονός που καθιστά επιτακτική ανάγκη οι παραθεριστές να προγραμματίσουν τις διακοπές τους και να προχωρήσουν σε κράτηση νωρίς, εάν θέλουν να επιτύχουν καλύτερη τιμή και, φυσικά, τη δυνατότητα ευρύτερων επιλογών».

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *