Σεμινάριο “Grow Greek Tourism Online” στο Λουτράκι

ΦΟΡΕΙΣ

Ο LTO σε συνεργασία με το Δήμο Λουτρακίου-Π.-Αγ.Θ,  τον ΕΟΤ (Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού) και το ΣΕΤΕ (Σύνδεσμο Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων) έφερε τη διοργάνωση του σεμινάριο της Google “Grow Greek Tourism Online” στο Λουτράκι.

Τη Δευτέρα 4 Ιουλίου στις 18:30 στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου, περισσότεροι από 50 συμμετέχοντες παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τον εισηγητή της Google, κο Ηλία Χάντζο, να παρουσιάζει με διαδραστικό τρόπο, εργαλεία της Google που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να αναπτύξουν περαιτέρω την παρουσία των Τουριστικών Επιχειρήσεων στο Διαδίκτυο.

Οι συμμετέχοντες στο σεμινάριο προέρχονταν από Τουριστικές Επιχειρήσεις της περιοχής (Ξενοδοχεία, Επισιτιστικά, Θεματικές Τουριστικές Επιχειρήσεις) καθώς και από διαφημιστικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην περιοχή.

Ο LTO διαπίστωσε αυξημένο ενδιαφέρον από πλευράς των επαγγελματιών για το σεμινάριο και σκοπεύει να αναλάβει πρωτοβουλίες για τη διοργάνωση αντίστοιχων εκδηλώσεων το Φθινόπωρο του τρέχοντος έτους.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *