Η κα. Νικολέτα Λεκανίδη

Σημαντικές αλλαγές στα γραφεία Εξωτερικού του ΕΟΤ | Λεκανίδη και Σκαρβέλη σε Γερμανία και Βρετανία, επανέρχεται η Άντζελα Βαρελά

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΦΟΡΕΙΣ

Σε τοποθετήσεις προϊσταμένων σε σημαντικά γραφεία εξωτερικού, προχώρησε η διοίκηση του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ), μετά την ολοκλήρωση των σχετικών διαδικασιών. Μάλιστα οι δύο τοποθετήσεις αφορούν στις δύο μεγαλύτερες αγορές του ελληνικού Τουρισμού, Γερμανία και Αγγλία.

Πιο αναλυτικά, στην Γερμανία τοποθετήθηκε και ήδη ασκεί τα καθήκοντά της η κα. Νικολέτα Λεκανίδη, μόνιμη υπάλληλος του ΕΟΤ, κατηγορίας ΠΕ, βαθμού Α, για χρονικό διάστημα τριών (3) ετών, διαδεχόμενη την κα. Βίκυ Στρούμπου, η οποία είχε μια επιτυχημένη θητεία.

Με την λήξη του ανωτέρω χρόνου μετάθεσης, η κα. Λεκανίδη Νικολέτα θα επανέλθει υποχρεωτικά στην Κεντρική Υπηρεσία του ΕΟΤ, χωρίς άλλη διατύπωση, σύμφωνα με την παρ. 3 του άρθρου 29 του ΠΔ 343/2001, όπως ισχύει σήμερα και με την επιφύλαξη της παρ. 2 του άρθρου 29 του ΠΔ 343/2001, περί δυνατότητας παράτασης της μετάθεσής της.

Η προϊσταμένη της Υπηρεσίας Ε.Ο.Τ. Κάτω Χωρών, Ελ. Σκαρβέλη (3η από δεξιά)

Παράλληλα, στην δεύτερη μεγαλύτερη αγορά του ελληνικού Τουρισμού, την Βρετανία, μετατίθεται μετά από μια επιτυχημένη θητεία σε Βέλγιο και Ολλανδία η Ελένη Σκαρβέλη, διαδεχόμενη την Έμυ Αναγνωστοπούλου, η οποία στην 4ετή θητεία της στη βρετανική πρωτεύουσα, ανέλαβε και ολοκλήρωσε σημαντικά projects, για τον ελληνικό Τουρισμό, με ένα υποστελεχωμένο γραφείο.

Η κα. Σκαρβέλη μόνιμη υπάλληλος ΕΟΤ, κατηγορίας/κλάδου ΠΕ ΔιοικητικούΟικονομικού, βαθμού Α, θα ασκήσει τα καθήκοντά της για χρονικό διάστημα τριών (3) ετών. Η έναρξη της μετάθεσης λογίζεται από την ημερομηνία ανάληψης καθηκόντων, η οποία γνωστοποιείται αμελλητί στην Κ.Υ. Ε.Ο.Τ. (Δ/νση Διοικητικών Υπηρεσιών, Δ/νση Οικονομικών Υπηρεσιών, Δ/νση Υπηρεσιών Εσωτερικού & Εξωτερικού, Δ/νση Τουριστικής Προβολής, Δ/νση Δημοσίων Σχέσεων) με την αποστολή σχετικού εγγράφου και δεν δύναται, σε καμία περίπτωση,να λάβει χώρα πριν την 21η Σεπτεμβρίου 2021 (ημ/νία λήξης θητείας της κας Αναγνωστοπούλου Ε.). Με την λήξη του ανωτέρω χρόνου μετάθεσης, η κα. Σκαρβέλη Ελένη επανέρχεται υποχρεωτικά στην Κεντρική Υπηρεσία του ΕΟΤ, χωρίς άλλη διατύπωση, σύμφωνα με την παρ. 3 του άρθρου 29 του ΠΔ 343/2001, όπως ισχύει σήμερα και με την επιφύλαξη της παρ. 2 του άρθρου 29 του ΠΔ 343/2001, περί δυνατότητας παράτασης της μετάθεσής της.

varela
Η κα. Άντζελα Βαρελά

Ακόμη, το πολύπειρο στέλεχος του Οργανισμού και με σημαντικές θέσεις ευθύνης στο παρελθόν, η οποία είχε αποσπαστεί σε υπηρεσία εκτός ΕΟΤ, Άντζελα Βαρελά, επανέρχεται στον οργανισμό και αναλαμβάνει του γραφείο του ΕΟΤ στη Σερβία, που μετά την μετακίνηση της Σοφίας Λαζαρίδου στον ΕΟΤ, η θέση παρέμενε κενή και την ασκούσε εκ παραλλήλου η προϊσταμένη του ΕΟΤ Αυστρίας. Η κα. Βαρελά είναι μόνιμη υπάλληλος ΕΟΤ, κατηγορίας ΠΕ, βαθμού Α, και μετατίθεται στο γραφείο ΕΟΤ Σερβίας για χρονικό διάστημα τριών (3) ετών. Με τη λήξη του ανωτέρω χρόνου μετάθεσης, η κα. Βαρελά Αγγελική θα επανέλθει υποχρεωτικά στην Κεντρική Υπηρεσία του ΕΟΤ, χωρίς άλλη διατύπωση, σύμφωνα με την παρ. 3 του άρθρου 29 του ΠΔ 343/2001, όπως ισχύει σήμερα και με την επιφύλαξη της παρ. 2 του άρθρου 29 του ΠΔ 343/2001, περί δυνατότητας παράτασης της μετάθεσής της.

Τέλος, το γραφείο ΕΟΤ Αυστρίας αναλαμβάνει η κα.  Σκαλτσή Β. η οποία έχει διατελέσει προϊσταμένη στο γραφείο ΕΟΤ Σουηδίας.

ksd
adv

 

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *