Σημαντικές ανανεώσεις θητειών στο REWE GROUP

Σημαντικές ανανεώσεις θητειών στο REWE GROUP

rewegroup
Rewe Group

Το εποπτικό συμβούλιο της REWE ZENTRALFINANZ AG, παρέτεινε τις συμβάσεις του Διευθύνοντος Συμβούλου Lionel Souque (47) και του Sören Hartmann (55), Διευθυντή Ταξιδιών και Τουρισμού.

Η νέα σύμβαση του Lionel Souque ως CEO του ομίλου REWE θα τεθεί σε ισχύ την 1η Ιανουαρίου 2019 και θα έχει πενταετή θητεία.

der_touristikΟ Sören Hartmann, ο οποίος είναι επικεφαλής Ταξιδιών και Τουρισμού στον Όμιλο REWE από την 1η Ιουλίου 2017, θα λάβει επίσης νέα σύμβαση με ισχύ από την 1η Ιανουαρίου 2019. Αυτή η τριετής σύμβαση θα διαρκέσει έως τις 30 Ιουνίου 2022.

Τον περασμένο Δεκέμβριο, το Εποπτικό Συμβούλιο της REWE ZENTRALFINANZ eG παράτεινε τις συμβάσεις του Αναπληρωτή Διευθύνοντος Συμβούλου Jan Kunath (53) και του CFO Dr. Christian Mielsch (56) μέχρι τα τέλη του 2022.

Ο Erich Stockhausen, Πρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου του Ομίλου REWE, δήλωσε:

«Η ομάδα του Διοικητικού Συμβουλίου του REWE Group έχει τα καλύτερα δυνατά προσόντα για να αντιμετωπίσει τα καθήκοντα που βρίσκονται μπροστά μας. Είμαι πραγματικά ικανοποιημένος που ο Lionel Souque και ο Sören Hartmann μπορούν τώρα να συνεχίσουν την επιτυχημένη δουλειά τους. Κατά τη λήψη αυτών των αποφάσεων, έχουμε θέσει ένα ισχυρό θεμέλιο για τη συνεχή ανάπτυξη της συνεργατικής μας επιχειρηματικής ομάδας».

Σημειώνεται τέλος, πως ο συνεταιριστικός όμιλος REWE είναι ένας κορυφαίος εμπορικός και τουριστικός όμιλος στη Γερμανία και στην Ευρώπη. Το 2017, η εταιρεία δημιούργησε συνολικά εξωτερικά έσοδα ύψους περίπου 58 δισ. Ευρώ. Ο όμιλος REWE, που ιδρύθηκε το 1927, απασχολεί πάνω από 345.000 άτομα και λειτουργεί 15.300 καταστήματα σε 22 ευρωπαϊκές χώρες.

ΜΕΣΩwww.money-tourism.gr
ΠΗΓΗwww.money-tourism.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ