© ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Σημαντική εξαγορά πράκτορα στη βρετανική ταξιδιωτική βιομηχανία

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Στα χέρια του ιδρυτή της Travel Counsellors, David Speakman, πέρασε το ταξιδιωτικό πρακτορείο Travel Bureau, έναντι αδιευκρίνιστου ποσού, με την τελευταία αυτή συμφωνία εξαγοράς να προστίθεται στον μακρύ κατάλογο των διαφόρων deals, που λαμβάνουν χώρα στη βρετανική ταξιδιωτική βιομηχανία. 

Ο Speakman δήλωσε: “Τα ταξίδια είναι μια θαυμάσια βιομηχανία, και η συμμετοχή στην καθημερινή λειτουργία και στρατηγική μιας ταξιδιωτικής επιχείρησης είναι κάτι που δεν έπαψε ποτέ να με συναρπάζει. Οι ιδιοκτήτριες του Travel Bureau είναι μακροχρόνιοι φίλες μου και χαίρομαι που μας δόθηκε αυτή η ευκαιρία να συνεργαστούμε για να προσφέρουμε τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και ικανοποίησης των πελατών”, ήταν οι πρώτες δηλώσεις του David Speakman, μετά την εξαγορά.

Από την πλευρά της η Jeanne Lally, μία εκ των ιδιοκτητριών του Travel Bureau, πρόσθεσε: “Η εμπειρία και η αφοσίωση του David στη δημιουργία κορυφαίων ταξιδιωτικών υπηρεσιών είναι ο λόγος που είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι με αυτή την είδηση. Τόσο η Anne (Anne Bromley η δεύτερη ιδιοκτήτρια), όσο κι εγώ θα παραμείνουμε στην επιχείρηση ως από κοινού διευθύντριες, και ολόκληρη η ομάδα μας θα παραμείνει επίσης μαζί μας.

Σύμφωνα με την ίδια, τους επόμενους μήνες η επιχείρηση θα δει σημαντικές αναβαθμίσεις στον χώρο και στην τεχνολογία, που όλα θα συντελέσουν σε μια ακόμη καλύτερη εμπειρία για τους πιο σημαντικούς ανθρώπους από όλους -τους πελάτες, όπως χαρακτηριστικά είπε.

Ο David Speakman ξεκίνησε την ταξιδιωτική του σταδιοδρομία το 1978 και ίδρυσε την Travel Counsellors το 1994. Στο παρελθόν διετέλεσε μέλος του Συμβουλίου Ταξιδιωτικών Πρακτόρων της Abta, είναι μέλος του British Travel and Hospitality Hall of Fame και προηγούμενος νικητής του βραβείου για το επίτευγμα ζωής στα Globe Travel Awards.

Ο “γίγαντας” των ιδιωτικών κεφαλαίων Equistone απέκτησε πλειοψηφικό μερίδιο στην Travel Counsellors το 2014, με τον κ. Speakman να αποχωρεί από την προεδρία το 2015 και να πουλά το υπόλοιπο μερίδιό του το 2018.

Το Travel Bureau ιδρύθηκε από το αντρόγυνο John και Rose Scott το 1961.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *