Photo by Sora Shimazaki on Pexels

Σημαντική εξαγορά στην Βρετανία | Στα… χέρια της Travel Counsellors η Holidaysplease

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Την εξαγορά της Holidaysplease ανακοίνωσε η Travel Counsellors, καθώς συνεχίζει να αναφέρει σημαντική ανάπτυξη και ρεκόρ στο ξεκίνημα του έτους.

Η συμφωνία για την επιχείρηση με έδρα το Μπέρμιγχαμ σηματοδοτεί την πρώτη εξαγορά της Travel Counsellors στην σχεδόν 30χρονη ιστορία της.

Η Holidaysplease διαθέτει περίπου 100 ταξιδιωτικούς εμπειρογνώμονες που εργάζονται κατ’ οίκον, 50 δικαιοδόχους και περίπου 50 υπαλλήλους,

Η Travel Counsellors δήλωσε ότι η συμφωνία ακολουθεί το ρεκόρ συναλλαγών, τόσο τον Ιανουάριο, όσο και τον Φεβρουάριο, με συνολικές πωλήσεις άνω των 200 εκατ. λιρών, και επιβεβαίωσε ότι οι σημερινοί διευθυντές της Holidaysplease, η ευρύτερη ηγετική ομάδα και το υποστηρικτικό προσωπικό θα παραμείνουν στην εταιρία μετά την εξαγορά.

Σε δηλώσεις του ο Steve Byrne, διευθύνων σύμβουλος της Travel Counsellors, είπε: “Είμαστε ευτυχείς που αποκτήσαμε μια τόσο αξιόλογη και επιτυχημένη επιχείρηση, βρίσκοντας μια εταιρία η οποία είναι, τόσο πολιτισμικά, όσο και στρατηγικά ευθυγραμμισμένη με τις αξίες μας, που καθοδηγούνται από τους ανθρώπους και την αδιάκοπη εστίαση στην εξυπηρέτηση των πελατών. Θα ήθελα με την ευκαιρία να καλωσορίσω ολόκληρη την κοινότητα της Holidaysplease. Είμαστε εξαιρετικά ενθουσιασμένοι με το τι θα σημαίνει αυτός ο συνδυασμός και για τις δύο επιχειρήσεις, τις κοινότητες των ταξιδιωτικών μας εμπειρογνωμόνων και τους πελάτες μας”.

Επικεντρωνόμαστε, πρόσθεσε, στη δημιουργία μιας κοινότητας των καλύτερων επιχειρηματιών ταξιδιωτικών επιχειρήσεων, οι οποίοι ενισχύονται από την πλατφόρμα μας για να προσφέρουν εξαιρετικές εμπειρίες στους πελάτες τους.

“Και οι δύο επιχειρήσεις μοιράζονται εκπληκτικά παρόμοιες κουλτούρες και αυτό αντικατοπτρίζεται σαφώς στα εξαιρετικά σχόλια και τις αξιολογήσεις των πελατών και των δύο εμπορικών σημάτων, συμπεριλαμβανομένης της σταθερής επίτευξης αξιολογήσεων 5 αστέρων “Άριστα” στο Trustpilot. Και οι δύο επιχειρήσεις μοιράζονται εξαιρετική δυναμική, αφού καθεμία από αυτές σημείωσε εξαιρετική ανάπτυξη το 2022, καθώς και ρεκόρ επιδόσεων τον Ιανουάριο του 2023. Είμαι βέβαιος ότι αυτός ο συνδυασμός θα ενισχύσει τη δυναμική και των δύο επιχειρήσεων και θα προσφέρει ένα ασφαλές, σίγουρο και συναρπαστικό μέλλον για όλους στην κοινότητα”, κατέληξε ο κ. Byrne.

Ο Charles Duncombe, διευθυντής της Holidaysplease, πρόσθεσε: “Είμαστε ευτυχείς που η Holidaysplease εντάσσεται στην κοινότητα της Travel Counsellors. Η Travel Counsellors είναι μια επιχείρηση που θαυμάζουμε εδώ και καιρό για την αδιάκοπη εστίαση στον πελάτη, την πολυβραβευμένη προσφορά και την εξαιρετική, τεχνολογικά καθοδηγούμενη ανάπτυξη. “Η ευκαιρία να γίνουμε μέρος μιας τόσο ισχυρής, ταχέως αναπτυσσόμενης επιχείρησης με σημαντικές προοπτικές ανάπτυξης ήταν απίστευτα ελκυστική. Θα ήθελα να ευχαριστήσω το προσωπικό μας, τους κατ’ οίκον εργαζόμενους, τους δικαιοδόχους και τους πελάτες μας, που έχουν συμβάλει στην επιτυχία μας μέχρι σήμερα και δεν έχω καμία αμφιβολία ότι η κοινότητά μας θα συνεχίσει να ευημερεί και να φροντίζεται ως μέρος της Travel Counsellors. Ανυπομονώ να συνεργαστώ στενά με τον Steve και την υπόλοιπη ομάδα της Travel Counsellors για να υλοποιήσουμε το φιλόδοξο κοινό μας όραμα για το μέλλον”.

Η Holidaysplease είναι μέλος του Independence Group της Hays Travel από το 2005 και ο Duncombe απέτισσε φόρο τιμής στην εταιρία μετά την ανακοίνωση.

“Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Hays Travel για την τεράστια υποστήριξη που μας έχει προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια. Όταν ήρθαμε στην Hays ήμασταν τρία άτομα και ένα επιχειρηματικό σχέδιο και χωρίς τη βοήθεια και την καθοδήγησή της, ίσως να μην είχαμε αναπτυχθεί πολύ περισσότερο. Μας έδωσαν πραγματικά τη δυνατότητα να εκπληρώσουμε τα όνειρά μας και γι’ αυτό θα είμαστε για πάντα ευγνώμονες”, είπε.

Η ιδιοκτήτρια της Hays Travel, Dame Irene Hays εξέφρασε την ευχαρίστησή της για τη συνεργασία με την Holidaysplease για περισσότερα από 18 χρόνια και ευχήθηκε στην Travel Counsellors και στην Holidaysplease κάθε επιτυχία με την εξαγορά.

Tagged

1 σχόλιο στο “Σημαντική εξαγορά στην Βρετανία | Στα… χέρια της Travel Counsellors η Holidaysplease

Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *