ksd copyright
©ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Σημαντική κοινωνική δράση για τα Cactus Hotels

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Η Θεόφιλος Χαλκιαδάκης Α.Ε. – Cactus Hotels, αναγνωρίζει ότι μια επιχείρηση δεν πρέπει να κρίνεται με βάση την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει και τα οικονομικά της αποτελέσματα, μόνο, αλλά και από την προσφορά της απέναντι στο κοινωνικό σύνολο.

Η δέσμευση της εταιρίας σε αυτή την κατεύθυνση, δημιουργεί το κοινωνικό προφίλ της επιχείρησης και την διαμόρφωση της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.

Στο πλαίσιο αυτό, τα Cactus Hotels, το 2018 ανέλαβαν και ολοκλήρωσαν σημαντικές εθελοντικές πρωτοβουλίες, δράσεις φιλανθρωπικού χαρακτήρα και χορηγίες.

cactusΣυνολικά έγιναν 12 δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης των Cactus Hotels για το έτος 2018:

 • Στήριξαν τη νέα δράση ανάδειξης και εξωστρεφούς προβολής του ελληνικού πολιτισμού από το E-Learning του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ). Στην κατεύθυνση εξωστρεφούς αντίληψης της αποστολής του ιδρύματος, η δράση επιχειρεί να «γνωρίσει» την Ελλάδα στον πλανήτη με όχημα τα διακριτά χαρακτηριστικά που ο πολιτισμός της φέρει διαχρονικά, αλλά και την ξεχωριστή ταυτότητα που διαμορφώνεται συγχρονικά.
 • Οικονομική συνεισφορά στον ¨Σύλλογο Ανακουφιστικής Φροντίδας Κρήτης¨. Αποστολή του Συλλόγου είναι η εντατική, ΟΛΙΣΤΙΚΗ υποστήριξη των ασθενών με χρόνια, σοβαρά και προοδευτικά επιδεινούμενα προβλήματα υγείας, για τους οποίους δεν υπάρχουν άλλες ριζικές θεραπείες στο χώρο του νοσοκομείου. Φροντίδα παρέχεται και στους συγγενείς τους.
 • Ευγενική χορηγία στην ομάδα ΔΙ.ΑΣ. του τμήματος Άμεσης Δράσης Ηρακλείου. Δωρεάν προσφορά μέσων ατομικής προστασίας, συγκεκριμένα δεκαπέντε στολές δικυκλιστών.
 • Προσφορά ρουχισμού και ειδών πρώτης ανάγκης για την αξιοποίηση τους από τα Κέντρα Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας στην Κρήτη. Το Χαμόγελο του Παιδιού βασίζεται εξ ολοκλήρου στις δωρεές των ιδιωτών και επιχειρήσεων.
 • Οικονομική στήριξη με αποστολή χρηματικού ποσού στον λογαριασμό του Δήμου Μαραθώνα για τους συνανθρώπους μας οι οποίοι επλήγησαν από την πυρκαγιά στο Μάτι Αττικής.
 • Πραγματοποίηση εθελοντικής αιμοδοσίας με την συμμετοχή του προσωπικού μας για την κάλυψη αναγκών τους αλλά και των οικογενειών τους και οποιουδήποτε άλλου συνανθρώπου μας σε περίπτωση ανάγκης.
 • Χορηγία στον αθλητικό σύλλογο Μοχού με σκοπό την στήριξη της τοπικής ομάδας.
 • Οικονομική ενίσχυση της Χορωδίας Μαλίων. Ενισχύουμε οικονομικά αλλά και ηθικά την προσπάθειά για την πολιτιστική συμβολή της τοπικής χορωδίας στη τοπική κοινωνία.
 • Δωρεά ειδών πρώτης ανάγκης (λευκά είδη, είδη ρουχισμού και έπιπλα) στο Κατάστημα Κράτησης Αλικαρνασσού προκειμένου να καλυφθούν λειτουργικές ανάγκες της υπηρεσίας και να διατηρηθεί ένα καλό επίπεδο διαβίωσης των κρατουμένων.
 • Προσφορά τροφίμων στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης και Αρκαλοχωρίου για την κάλυψη αναγκών ευπαθών ατόμων – οικογενειών.
 • Δημιουργία παιδικού σταθμού δωρεάν, για τα παιδιά των εργαζομένων των Cactus Hotels με την επίβλεψη εξειδικευμένου προσωπικού.

Στόχος της διοίκησης τη εταιρίας, είναι η συνέχιση και ενίσχυση του κοινωνικού μας έργου.

Τα Cactus Hotels

cactus logoΤα Cactus Hotels είναι μια “οικογένεια” ξενοδοχείων τα οποία βρίσκονται στην βόρεια μεριά του νησιού της Κρήτης, στη Σταλίδα. Συνδυάζουν την θέα του Κρητικού πελάγους με την θέα του βουνού.

Τα Cactus Hotels αποτελούν τον ιδανικό προορισμό διακοπών για κάθε είδους διακοπές, με πληθώρα επιλογών διαμονής, ακόμα και για τον πιο απαιτητικό πελάτη. Το μοναδικό περιβάλλον τους απελευθερώνει από την ρουτίνα και δημιουργεί αξέχαστες αναμνήσεις.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *