Σημαντική μεταγραφή στο Saga!!!

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Επιστροφή σε γνώριμα μέρη για τον Chris Simmonds από τις 2 Μαρτίου, καθώς αναλαμβάνει ηγετικά καθήκοντα στον τομέα διακοπών του βρετανικού tour operator Saga.

O νέος manager του τμήματος έχει εργαστεί ως στέλεχος στον tour operator για μια δεκαετία και αναλαμβάνει το καινούργιο του πόστο ύστερα από την αποχώρηση της Maria Whiteman τον Οκτώβριο του 2019. Έχει διατελέσει, επίσης, διευθύνων σύμβουλος της Revitalise, μιας φιλανθρωπικής εταιρείας που παρείχε διακοπές σε άτομα με αναπηρία και τους φροντιστές τους.

amenities
adv

Ο Robin Shaw, διευθύνων σύμβουλος του Saga, αναφέρει: «Καλωσορίζω με χαρά τον Chris στην εταιρεία και το team ηγεσίας του τμήματος Διακοπών. Αισιοδοξώ ότι θα αποτελέσει αναπόσπαστο κομμάτι της επιτυχίας μας, όπως έχει αποδείξει και στο παρελθόν, και είναι ο πιο κατάλληλος για να αναλάβει την μεταμόρφωση του τομέα».

Ο Simmonds δήλωσε: «Συμμετέχω στο Saga, όχι για να ξαναζήσω το παρελθόν, αλλά για να χρησιμοποιήσω ότι υπήρξε χρήσιμο τότε με στόχο να δημιουργήσω το μέλλον. Επιθυμώ να συμβάλλω στην επιστροφή του Saga στην ανάπτυξη και να επιβεβαιώσω ότι όλοι μπορούμε να απολαύσουμε ξανά το πραγματικό πνεύμα της εταιρείας».

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *