Φωτό: Pexels

Simpson Travel: Αναζητά tour operators για εξαγορά

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Σε αναζήτηση τουριστικών πρακτόρων και ταξιδιωτικών γραφείων εξαγοράς βρίσκεται ο σπεσιαλίστας Simpson Travel, μετά τη χρηματοδότηση του 1,6 εκατομμυρίων λιρών, και αφού συνεχίζει να στέλνει πελάτες σε μια σειρά από δημοφιλείς, καλοκαιρινούς προορισμούς, ανάμεσά τους η Ελλάδα και η Ισπανία. Την ίδια στιγμή, οι προκαταβολικές κρατήσεις για το 2022 διαμορφώνονται σε ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα.

Ο ειδικός ταξιδιωτικός πράκτορας πολυτελείας δήλωσε ότι ορισμένα από τα κεφάλαια που θα συγκεντρωθούν θα χρησιμοποιηθούν για την αγορά ταξιδιωτικών πρακτόρων ή ταξιδιωτικών γραφείων, που θα συμπληρώνουν το υπάρχον χαρτοφυλάκιό του, με τον ιδρυτή του, Graham Simpson να λέει: “Παρά τις προκλήσεις της σεζόν του 2021 που δυσχεραίνει σημαντικά την απουσία μιας διαφανούς ταξιδιωτικής πολιτικής, αυτή είναι μια συναρπαστική περίοδος. Συνεχίζουμε να καλωσορίζουμε πελάτες στην Ελλάδα, τη Μαγιόρκα, την Ιταλία, την Κορσική και τη Γαλλία και οι προκαταβολικές κρατήσεις για το 2022 είναι ιδιαίτερα υψηλές. Οι προοπτικές για ταξίδια παραμένουν φωτεινές και χαίρομαι που τόσοι πολλοί, πιστοί πελάτες μας επέλεξαν να επενδύσουν στο μέλλον μας”.

Οι επενδυτές στην επιχείρηση, αποκλειστικά πελάτες της Simpson, θα απολαύσουν μια σειρά από ταξιδιωτικά οφέλη, όπως εκπτώσεις για διακοπές, δωρεάν διαμονή σε ξενοδοχεία Simpson ή ξενοδοχεία στη λίστα επιλογής της Simpson και πρόσβαση προτεραιότητας στα σαλόνια των αεροδρομίων.

Πριν από την πανδημία, τον Ιούνιο του 2018, ο σπεσιαλίστας αγόρασε το Alternative Escapes για να το βοηθήσει να επεκταθεί στη Γαλλία και την Πορτογαλία. Τον Νοέμβριο του περασμένου έτους, ο tour operator αναδιάρθρωσε την ομάδα πωλήσεών του υπό το φως των επιπτώσεων της πανδημίας Covid, που οδήγησε στην αποχώρηση της επικεφαλής πωλήσεων, Kathryn Coles.

Η εταιρία είπε τότε ότι, προσπαθούσε να “εμβαθύνει” τη συνεργασία της με τους τoυριστικούς πράκτορες καθώς ανέκαμψε από την πανδημία, ενώ, παράλληλα, προχώρησε σε μείωση των πακέτων με πτήσεών της, σε μια προσπάθεια να προσφέρει μεγαλύτερη ευελιξία στους πελάτες που ήθελαν να κλείσουν τις δικές τους πτήσεις. Ως αποτέλεσμα, τώρα πληρώνει προμήθεια μόνο για το στοιχείο διαμονής της κράτησης.

ksd PRIMAGEL
adv
Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *