Η Διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, κ. Ιωάννα Παπαδοπούλου με τον Προέδρο Δ.Σ. της SKY express, κ. Θεόδωρο Κροκίδα, τη Group General Manager της Aviareps, κ. Βασιλική Χρηστίδη, τον General Manager της SKY express, κ. Λιούμπη Γιώργο και τον Chief Commercial Officer της SKY express, κ. Σκαλτσά Γεράσιμο.

SKY express και Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών καλωσορίζουν το φετινό καλοκαίρι με μια ξεχωριστή εκδήλωση

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

-Με φόντο την Αθηναϊκή Ριβιέρα οι δύο εταιρείες υποδέχτηκαν τους συνεργάτες τους σηματοδοτώντας την αρχή της νέας τουριστικής περιόδου

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 3 Ιουνίου στο Arion Veranda του εμβληματικού Four Seasons Astir Palace Hotel Athens με οικοδεσπότες την SKY express και τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών. Εκεί, οι προσκεκλημένοι εκπρόσωποι των μεγαλύτερων ταξιδιωτικών γραφείων της χώρας, του ευρύτερου κλάδου του τουρισμού, αλλά και των media είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν τις προοπτικές του φετινού καλοκαιριού απολαμβάνοντας μια μοναδική βραδιά.

Κυρίαρχο στοιχείο αποτέλεσε η φρέσκια πρόταση της SKY express “In with the New” όπως αυτή παρουσιάστηκε πρόσφατα στη διαφημιστική της καμπάνια.

Τόσο η αισθητική, όσο και το κεντρικό μήνυμα και η δυναμική της έδωσαν το έναυσμα για νέες ταξιδιωτικές εμπειρίες τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.

Όπως τόνισε ο Chief Commercial Director της SKY express, κ. Γεράσιμος Σκαλτσάς «Φέτος, προσθέτουμε ένα εκατομμύριο επιπλέον θέσεις με ένα προϊόν ποιοτικό και προσιτό σε όλους. Στην SKY express χτίζουμε το μέλλον των αερομεταφορών με σεβασμό στις αξίες μας, στο περιβάλλον, στον άνθρωπο, είτε είναι επιβάτης, είτε συνεργάτης και πρωτίστως με αίσθημα ευθύνης στις τοπικές κοινωνίες που εξυπηρετούμε αδιάκοπα σε κάθε συνθήκη. Αυτό το μέλλον χαράξαμε. Με αυτό συνταχθήκαμε και πορευόμαστε».

Αντίστοιχα, η Διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, κ. Ιωάννα Παπαδοπούλου δήλωσε «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που μαζί με τη SKY express φιλοξενήσαμε σήμερα σε μια υπέροχη τοποθεσία τους επαγγελματίες του τουρισμού και εκπροσώπους των Μέσων Μαζικής  Ενημέρωσης για να… κηρύξουμε επισήμως  την  έναρξη της θερινής περιόδου. Η SKY express σηματοδοτεί ένα μοναδικό success story για τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών. Με μερίδιο αγοράς μόλις το 2,5% το 2019, σήμερα κατέχει σχεδόν το 13% της αγοράς μας, χάρη σε ένα εξαιρετικό και σύγχρονο αεροπορικό προϊόν, σωστή στρατηγική και μια ομάδα ανθρώπων που καθημερινά σχεδιάζουν με ενθουσιασμό, φροντίδα και επαγγελματισμό τα επόμενα βήματα της εταιρείας.

Και αυτό το καλοκαίρι προχωρούμε μαζί με τον αεροπορικό συνεργάτη μας και βέβαια είμαστε στο πλευρό του καθώς συνεχίζει να αναπτύσσεται πάντα με την ίδια επιτυχία από την αγορά της Αθήνας».

Η SKY express

H SKY express, μέλος της ERA είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη ελληνική αεροπορική εταιρεία, η οποία επαναπροσδιορίζει το τοπίο των ευρωπαϊκών αερομεταφορών. Στην Ελλάδα καλύπτει το μεγαλύτερο δίκτυο προορισμών (34), ενώ για το καλοκαίρι του 2022 έχει εξασφαλίσει δυναμική είσοδο σε διεθνείς αγορές (Κύπρος, Βέλγιο, Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία, Ιταλία, Δανία, Ρουμανία, Ολλανδία, Εσθονία, Πορτογαλία, Αρμενία, Πολωνία) και συνεχίζει. Έχει συνάψει σημαντικές συμφωνίες interline με παγκόσμιους αερομεταφορείς όπως Air Transat, Air France, KLM, Qatar Airways, American Airlines, El Al, Middle East Airlines, Cyprus Airways, Transavia, Condor, easy jet και Delta.

Τα τελευταία δύο χρόνια, προέβη στον εκσυγχρονισμό του στόλου της με την απόκτηση καινούργιων Airbus A320neo (x8), ενός Airbus A320ceo και ATR 72-600 (x6), πραγματοποιώντας μία από τις μεγαλύτερες επενδύσεις στις αερομεταφορές παγκοσμίως. Σήμερα η SKY express διαθέτει τον νεότερο και πιο “πράσινο” στόλο στην Ελλάδα και έναν από τους πιο φιλοπεριβαλλοντικούς στην Ευρώπη.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *