Στα… χέρια της Holidu η Clubrural

ΔΙΕΘΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Στο δυναμικό της Holidu πέρασε η Clubrural, μια εταιρία που ειδικεύεται στις βραχυχρόνιες μισθώσεις σε αγροτικές περιοχές στην Ισπανία και την Πορτογαλία, στο πλαίσιο πρόσφατης εξαγοράς, το ποσό της οποίας παραμένει άγνωστο.

Η Clubrural, με έδρα τη Μαδρίτη της Ισπανίας, η οποία ιδρύθηκε το 1997, διαθέτει χαρτοφυλάκιο 28.000 κατοικιών και διαμερισμάτων και προσελκύει 15 εκατομμύρια επισκέπτες ετησίως.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, οι οικοδεσπότες στην πλατφόρμα της Clubrural θα μπορούν να επωφεληθούν από την ευρύτερη εμβέλεια και να έχουν πρόσβαση σε μια πιο διεθνή πελατειακή βάση μέσω της πλατφόρμας Holidu, της πλέον αναπτυσσόμενης εταιρίας ενοικίασης διακοπών με παρουσία σε όλη την Ευρώπη.

Ο Johannes Siebers, συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Holidu, δήλωσε: “Με αυτή τη συνεργασία, υποστηρίζουμε ενεργά τους ιδιοκτήτες κατοικιών στην απλοποίηση των λειτουργιών και στην επέκταση των επιχειρήσεών τους στον ευρωπαϊκό τουριστικό τομέα. Προσφέρουμε στους οικοδεσπότες προηγμένη τεχνολογία, που βελτιστοποιεί τις υπηρεσίες τους, από τη διαχείριση του ημερολογίου έως τη διαχείριση των πληρωμών, και διασφαλίζουμε ότι οι επισκέπτες λαμβάνουν άμεση επιβεβαίωση της κράτησης, ικανοποιώντας τις τρέχουσες απαιτήσεις της αγοράς. Ταυτόχρονα, επιδιώκουμε να ενισχύσουμε τις μακροχρόνιες σχέσεις και να αναδείξουμε τη σημασία της ενοικίασης διακοπών σε αγροτικές περιοχές, οι οποίες έχουν εξελιχθεί σε μια αναπτυσσόμενη αγορά και γίνονται όλο και πιο περιζήτητες από τους ταξιδιώτες”.

Σύμφωνα με τον κ. Siebers, οι στρατηγικές εξαγορές όπως η Clubrural αποτελούν “έναν ισχυρό μοχλό ανάπτυξης για την Holidu, τόσο όσον αφορά τους οικοδεσπότες, όσο και τους επισκέπτες”.

Από την πλευρά του ο Javier De La Cruz, ιδρυτής της Clubrural, πρόσθεσε: “Η ενσωμάτωση της Clubrural στην οικογένεια της Holidu δεν σηματοδοτεί μόνο ένα βήμα προς τα εμπρός για τους ιδιοκτήτες κατοικιών και τους ταξιδιώτες, οι οποίοι θα βιώσουν αξιοσημείωτες βελτιώσεις στις κρατήσεις και τις υπηρεσίες τους. Ενισχύει επίσης τη θέση μας στην αγορά και υπόσχεται ένα μέλλον πλούσιο σε ευκαιρίες ανάπτυξης και εξέλιξης. Αυτή η συμμαχία υπογραμμίζει τη συνεχή δέσμευσή μας για την ενίσχυση της αγοράς ενοικίασης παραθεριστικών κατοικιών στην ύπαιθρο, με γνώμονα την επιθυμία μας να εμπλουτίσουμε την εμπειρία για όσους αναζητούν να επανασυνδεθούν και να απολαύσουν ποιοτικό χρόνο”.

Νωρίτερα φέτος, η Holidu εξαγόρασε την Ferienwohnungen.de, μια μηχανή αναζήτησης και παροχής λογισμικού για την ενοικίαση κατοικιών με έδρα τη Γερμανία. Η εταιρία πραγματοποίησε επίσης μια σειρά εξαγορών το 2021 και το 2022, συμπεριλαμβανομένων των Spain-Holiday, Lohospo και my.IRS

Η Holidu άντλησε 100 εκατ. ευρώ τον Οκτώβριο του 2022 σε έναν γύρο χρηματοδότησης της σειράς Ε. Τότε η εταιρία είχε αναφέρει ότι τα κεφάλαια αυτά θα διατεθούν για επενδύσεις στην πλατφόρμα της και για επέκταση στις υπάρχουσες αγορές.

 

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *