money tourism copyright photo
Ο κ. Σταύρος Μήτσης | ©ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Σταύρος Μήτσης στο Χ&Τ: Οι εξελίξεις στην σεζόν | Μπαίνουν κρατήσεις, αρχές Ιουλίου υψηλές πληρότητες

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Την αισιοδοξία του για την εξέλιξη της φετινής τουριστικής σεζόν, σε πρωτόγνωρες συνθήκες, εκφράζει με δήλωσή του στο ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ο Σταύρος Μήτσης, διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Mitsis Hotels, ο οποίος πέραν των αριθμών, τονίζει ότι η πολιτική της κυβέρνησης για άνοιγμα του Τουρισμού, αποδίδει.

Πιο αναλυτικά, ο κ. Μήτσης αναφερόμενος στις αγορές προέλευσης των τουριστών για την Ελλάδα, υπογραμμίζει: “Ξεκινήσαμε με Γερμανία, Πολωνία και Τσεχία. Και τις τελευταίες δυο εβδομάδες προστίθενται σιγά σιγά νέες χώρες που ξεκινούν τα προγράμματά τους, μεταξύ των οποίων Ουκρανία, Δανία, Ιταλία, Σουηδία, Βέλγιο και Γαλλία. Και τις αμέσως επόμενες ημέρες θα προστεθούν Ολλανδία, Ρωσία, Ρουμανία. Παράλληλα και από το Ισραήλ, υπάρχει μια μικρή κίνηση. Ηνωμένο Βασίλειο, Φινλανδία και Νορβηγία, μπορεί και να μην πετάξουν…”.

mitsisΓια τις πληρότητες ο διευθύνων σύμβουλος των Mitsis Hotels τονίζει: “Εμείς σήμερα έχουμε περίπου 50% πληρότητα και εκτιμούμε ότι στις 25 Ιουνίου θα φτάσουμε το 60%”.

Για τις εξελίξεις και την πορεία της σεζόν γενικότερα ο Σταύρος Μήτσης, σημειώνει: “Η εκτίμησή μου είναι ότι το ανοίξαμε και σας περιμένουμε της κυβέρνησης απέδωσε. Επιπροσθέτως, υπάρχει μια συγκυρία όπου η Αίγυπτος και η Ισπανία δεν παρουσιάζουν υψηλή δημοφιλία, ενώ και η Τουρκία ήταν κλειστή μέχρι πριν λίγες μέρες. Αν μπορέσει η Ελλάδα να παραμείνει πρώτη στις προτιμήσεις των ταξιδιωτών θα έχουμε ένα πολύ καλό Καλοκαίρι μέσα σε όλον αυτό τον εφιάλτη που βιώνουμε”.

Ειδικά για την αγορά των ΗΠΑ, ο κ. Μήτσης υπογραμμίζει με νόημα: “Επίσης το ότι οι ΗΠΑ ξεκίνησαν δυναμικά είναι παρά πολύ ενθαρρυντικό”.

Μήτσης
money tourism copyright photo

Υπενθυμίζεται ότι ο Όμιλος Mitsis Hotels, με προτεραιότητα την υγεία και την ασφάλεια των πελατών του και έχοντας καταρτίσει λεπτομερές σχέδιο δράσης και λειτουργικά πρωτόκολλα, καλωσόρισε την 1η Απριλίου 2021 τους πρώτους επισκέπτες του στο Mitsis Grand Hotel, το μοναδικό 5* ultra all-inclusive παραθαλάσσιο ξενοδοχείο στην καρδιά της Ρόδου, ενώ αυτή τη στιγμή λειτουργούν όλα τα ξενοδοχεία του ομίλου.

Ο Όμιλος Mitsis Hotels

Ως η μεγαλύτερη ιδιόκτητη ξενοδοχειακή αλυσίδα στην Ελλάδα, ο Όμιλος Mitsis Hotels πρωτοπορεί στον τουρισμό εδώ και 40 χρόνια, χαράζοντας τη δική του πορεία στην τουριστική βιομηχανία της χώρας. Με 17 ξενοδοχεία στο δυναμικό του στους ομορφότερους προορισμούς της χώρας, στην Αθήνα, τα Καμένα Βούρλα, την Κρήτη, την Κω και τη Ρόδο, ο Όμιλος φιλοδοξεί να αποτελεί τον πρώτο ξενοδοχειακό όμιλο στην Ελλάδα στις προτιμήσεις των επισκεπτών του, προσφέροντας εξαιρετικές υπηρεσίες, μοναδικές τοποθεσίες, άψογες εγκαταστάσεις, εκλεπτυσμένη γαστρονομία, ένα ευρύ φάσμα επιλογών και πλούσιες εμπειρίες στους πελάτες του.

ksd PRIMAGEL Μήτσης
adv

Ανταποκρινόμενος με ευελιξία στις ανάγκες των πελατών και στη νοοτροπία των νέων γενεών, ο Όμιλος αξιοποιεί στο έπακρο την οικογενειακή φροντίδα και την αυθεντική ελληνική του ταυτότητα για να πραγματοποιεί το όραμά του: Να μεταμορφώνει κάθε επισκέπτη σε επίτιμο φιλοξενούμενο.

Ο Όμιλος Mitsis Hotels έχει αποσπάσει μεγάλο αριθμό βραβεύσεων από εγχώριους και διεθνείς τουριστικούς οργανισμούς ως αναγνώριση για την υψηλή ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών, τις καινοτόμες πρακτικές, την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος, την ανάδειξη των τοπικών κοινωνιών και την ευρύτερη συνεισφορά του στην αναβάθμιση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος.

Mitsis_Norida_Kos Μήτσης
Το Mitsis Norida Beach
Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *