Στη Ρόδο ο ιδιοκτήτης της Carnival Micky Arison

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ταξίδι “αστραπή” πραγματοποίησε το Σάββατο στη Ρόδο ο ιδιοκτήτης της Carnival cruise lines, Αμερικανοεβραίος Micky Arison, με αφορμή και τον κατάπλου την ίδια μέρα του κρουαζιεροπλοίου της εταιρίας του, Carnival vista.
To αφεντικό ίσως της μεγαλύτερης εταιρίας κρουαζιέρας, ήρθε στη Ρόδο με το ιδιωτικό του αεροσκάφος μαζί με τη σύζυγό του, και επιβιβάστηκε στο κρουαζιερόπλοιο.

carnival-triumph-carnival-cruise-lines-pic5620Ο Μicky Arison αναχώρησε το ίδιο βράδυ με το πλοίο για το επόμενο λιμάνι της κρουαζιέρας, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες χτες κατέβηκε στο λιμάνι του Πειραιά και από εκεί πήρε το αεροπλάνο του που τον περίμενε και επέστρεψε στην Αμερική.

Ο 67χρονος ιδιοκτήτης της Carnival cruise lines είναι ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο καθώς η περιουσία του πλησιάζει σήμερα τα 8 δις δολάρια.

Είναι επίσης ιδιοκτήτης της ομάδας μπάσκετ Miami Heat από το 1995, και διαθέτει δύο μεγάλες θαλαμηγούς , η μία εκ των οποίων πρόσφατα κατέπλευσε στη Ρόδο με επιβάτιδα σύμφωνα με πληροφορίες την αδερφή του Shari Arison.

Σημειώνεται ότι η οικογένεια που κατάγεται από τα Ισραήλ και ειδικά ο πατέρας του Ted Arison ( ιδρυτής της Carnival cruise lines ) έχει τιμηθεί από το κράτος του Ισραήλ καθώς έχει κάνει τεράστιες δωρεές για την κατασκευή νοσοκομείων και φιλανθρωπικών ιδρυμάτων.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *