Στην Grekland Panorama το Λουτράκι

ΦΟΡΕΙΣ

Δυναμική ήταν η παρουσία του Λουτρακίου στην Διεθνή Έκθεση που πραγματοποιήθηκε και φέτος στο Globen Arena της Στοκχόλμης και κέρδισε εντυπώσεις.
Ο LTO στα πλαίσια της υλοποίησης του προγράμματος τουριστικής προβολής και προώθησης του Δήμου φιλοξενήθηκε με αποκλειστικό stand για το Λουτράκι και την ευρύτερη περιοχή του Δήμου, στο περίπτερο της Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Οι πρώτες εντυπώσεις και οι προοπτικές που διαγράφονται για την τόνωση της τουριστικής κίνησης στην περιοχή μας κατά την προσεχή περίοδο κρίνονται θετικές καθώς η φετινή Έκθεση ήταν η πιο πετυχημένη από πλευράς προσέλευσης κοινού.

Κατά τη διάρκεια του διημέρου την έκθεση επισκέφτηκαν σχεδόν 12.000 Σκανδιναβοί.
Τόσο μέσω διανομής έντυπου υλικού, προβολής video, όσο και με απευθείας ενημέρωση, το κοινό ενημερώθηκε για τις δυνατότητες ειδικών μορφών τουρισμού που προσφέρει ο προορισμός για καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.
Επικεφαλής της αποστολής ήταν ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Γκιώνης και εκ μέρους του Οργανισμού- η υπεύθυνη του τμήματος marketing Βιβή Γιαλού.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δήμος Λουτρακίου Π.-Αγ.Θ και το Loutraki Thermal Spa είχαν πολλαπλή παρουσία με τρία διαφορετικά σημεία προβολής μέσα στην έκθεση.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *