Στη Μαδρίτη της Ισπανίας ο Τουριστικός Οργανισμός Χαλκιδικής για την προβολή του προορισμού

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΦΟΡΕΙΣ

Στο πλαίσιο της στόχευσης νέων αγορών η Χαλκιδική παρουσιάστηκε οργανωμένα για πρώτη φορά στην Ισπανική αγορά. Μετά την μεθοδευμένη εντατική παρουσία στις Σκανδιναβικές χώρες, ο Τουριστικός Οργανισμός Χαλκιδικής σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας λόγω και της απευθείας πτήσης Βαρκελώνη – Θεσσαλονίκη της Aegean, στράφηκε στην αγορά της Ισπανίας. Σε κεντρικό ξενοδοχείο της Μαδρίτης πραγματοποιήθηκαν εκδηλώσεις προβολής του τουριστικού́ προϊόντος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και της Χαλκιδικής. 

Σε δημοσιογράφους και εκπροσώπους των ισπανικών ΜΜΕ, επιχειρηματικών ενώσεων, εκπροσώπους ισπανικών ταξιδιωτικών πρακτόρων καθώς και γραφείων με ιδιαίτερο προσανατολισμό́ στην Ελλάδα πραγματοποιήθηκαν παρουσιάσεις της Κεντρικής Μακεδονίας και της Χαλκιδικής από τον Προϊστάμενο του Τμήματος Τουριστικού́ Σχεδιασμού́ και Συντονισμού́ της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας κ. Λεωνίδα Τσιαντή και τον Διευθυντή́ του Τουριστικού Οργανισμού́ Χαλκιδικής κ. Γιώργο Μπρουτζά. Επίσης πραγματοποιήθηκαν πλήθος συναντήσεων Β2Β για την ανάδειξη του τουριστικού προϊόντος της Χαλκιδικής και της Κεντρικής Μακεδονίας.

Οι παρουσιάσεις προέβαλαν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Χαλκιδικής και της Κεντρικής Μακεδονίας, έδωσαν απαντήσεις «γιατί διακοπές στη Χαλκιδική» και εντυπωσίασαν τους παρευρισκόμενους με την τεράστια παλέτα θεματικών μορφών τουρισμού που διαθέτει η περιοχή μας.

Αξίζει να σημειωθεί πως συμπαραστάτες στην προσπάθεια αυτή στάθηκαν ο Έλληνας Πρέσβης κ. Ηλίας Φωτόπουλος και οι συνεργάτες του, η Διευθύντρια του Γραφείου ΕΟΤ Μαδρίτης κα Καλλιόπη Κουρούσια, ο κ. Νίκος Γκολφινόπουλος, Senior Project Specialist στον Παγκόσμιο Οργανισμό́ Τουρισμού́, ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του Ισπανο – Ελληνικού́ Εμπορικού́ Επιμελητηρίου, κ.κ. Α. Παππά́ και J. Beltrán αντίστοιχα και η κα Noelia Dominguez, Country Manager Sales του Ελληνικού́ Ομίλου κρουαζιέρας Celestyal Cruises, ο οποίος έχει ξεκινήσει να δραστηριοποιείται αρκετά́ επιτυχώς στην ισπανική́ αγορά́ και αποτέλεσε έναν εκ των χορηγών των εκδηλώσεων, μαζί́ με την Aegean, την Avance Car Rental και το ξενοδοχείο ΟΝΟΜΑ της Θεσσαλονίκης.

Οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν υπό́ την αιγίδα της Ελληνικής Πρεσβείας και την ευθύνη της άρτιας διοργάνωσης είχε ο όμιλος Sol De Grecia.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *