100

Στη Θεσσαλονίκη το κορυφαίο Ξενοδοχειακό Workshop του 100% Hotel Show

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Το 100% Hotel Workshop Tour αποτελεί αδιαμφισβήτητα ένα από τα πλέον αναμενόμενα ξενοδοχειακά events, που κύριο στόχο έχει να μοιραστεί υψηλής ποιότητας τεχνογνωσία με τους επαγγελματίες του κλάδου.

Για μια ακόμη χρονιά, η Θεσσαλονίκη αποτελεί τον δεύτερο μεγάλο προορισμό που θα επισκεφθεί η επιλεγμένη ομάδα ομιλητών από το 100% Hotel Show, σε ένα ολοήμερο Workshop που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα, 25/02/2019, στο ξενοδοχείο “The MET“. Όπως πάντα, η είσοδος είναι εντελώς δωρεάν για Ξενοδόχους, Αρχιτέκτονες, αλλά και επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου.

Μπορείτε να εγγραφείτε και να κατεβάσετε το δωρεάν εισιτήριό σας πατώντας εδώ.

Οι παρουσιάσεις του Workshop είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακές, αφού, με την καθοδήγηση της Hotelier Academy Greece και τη συμμετοχή έμπειρων ομιλητών όπως η Μαίρη Σφυράκη, ο Ζένιος Ζένιου, o Δημήτρης Ζέλιος και ο Γιάννης Κουτσόπουλος, αλλά και με τον συντονισμό του Νίκου Σ. Μοράντη, παρουσιάζονται οι κορυφαίες συμβουλές ανάπτυξης ενός boutique style ξενοδοχείου. Κατά τη διάρκεια του Workshop, αναλύονται θέματα που αφορούν τη σωστή αξιοποίηση των χώρων που αναβαθμίζουν την ικανοποίηση του πελάτη, δίνονται τρόποι εφαρμογής της τοπικής Αρχιτεκτονικής, παρουσιάζονται οι πλέον advanced μέθοδοι αύξησης πωλήσεων εσωτερικών τμημάτων όπως Εστιατόρια και Spa, ενώ αναλύονται και τα τελευταία digital marketing trends για ξενοδοχεία.

Τέλος, το 100% Hotel Workshop Tour της Θεσσαλονίκης μετατρέπεται σε ένα micro εκθεσιακό event, αφού στον χώρο θα βρίσκονται και επιλεγμένες εταιρείες με στοχευμένες ξενοδοχειακές λύσεις, πάντα υπό την επιμέλεια της Demand Fairs & Media, που είναι και ο διοργανωτής της πρωτότυπης αυτής δράσης.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *